tontonhanim Kızlar başlıkta olan sitelerden alışveriş yapan anneler var mı sizce nasıl kalitesi ve bu siteler gerçekten güvenilir mi?
yagmuraltintass tontonhanim minicityden yaptım bebek alışverişini daha yeni merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz:)
sedamom00 tontonhanim minicity güvenilir yer çünkü bizim burda çok mağazaları var (Ankara) Hüma bebe den ise yeğenime alişveris yapmıştım gayet güzeldi
Drysmsn tontonhanim mınıcıty de alısverıs yapmıştım kızıma güzel geldı sadece kalıpları dar bır beden büyük almak lazım
tontonhanim Yesim teşekkür ederim 🥰 özellikle kozadan birkaç bişe baktım görselde güzel duruyor kalitesinde görseldeki kadar iyi mi acaba , 😀 birde kalıpları nasıl
yagmuraltintass tontonhanim bir kalıp büyük alın derim aklınızda soru işareti kalacaksa kapıda ödeme seçeneği var o şekilde de tercih edebilirsiniz ben öyle yaptım ve aldığım heriey çok hoşuma gitti
tontonhanim yagmuraltintass hayırlı olsun öncelikle ve teşekkür ederim 🥰 kalıpları nasıl kumaş kalitesi nasıl görselde göründüğü kadar güzel mi cidden🥰 kaç günde geldi gerçekten güvenilir mi😀
Nuray08 tontonhanim huma bebnin mağazası benim evime çok yakin mağazadan gidip alışveriş yapmıştım nubebekten ve en ucuzmarketten de yaptım gayet memnun kaldım