16esranur Kızlar 34 haftalıgız ara ara çamaşırımda ıslaklık oluyor özellikle dışarı çıktığım zamanlrda oluyor aktığını hissetmiyorm sonradan fark ediyorm çamaşırıma baktığmda ıslaklık ve üstünde süt kesiği gibi şeyler var nedir bu bilgisi olan var mı
Nnuruss 16esranur ben de 34 haftalığım ben de de aynı şikayet var ama doktorum suyun iyi sıkıntı yok dedi
ZMM8888 16esranur canım aynı sıkıntı vardı bende süt kesini değilde kireç gibi sarı sulu akıntı özellikle yürüdüğüm zaman oluyordu birde sık idrara çıkma sıkıntısı da vardı mantar enfeksiyonu olmuşum. Doktorunuza bi görünün be olur ne olmaz
Damla1995 16esranur tortulu olunca amniyon sivisi olabilme ihtimali var evt haftanda artik sonlarda belki bi ihtimal. Ama bnce enfeksiyon gibime geldi son zmnlar enfeksyonda gorunuyor cnki. Bendekini de bazz alirsam enfeksyon gbi.iyiyi dusun kotuye odaklanma 😇
Boncukoyunu1 Bende de oluyor. Özellikle yürüdüğümde falan enfeksiyonum var. Doktoruma sordum baktı bebeğin suyu değil baskı yapıyorsa idrarındır dedi
mommysbrids 16esranur merhaba bunu kimse bilemez acikcasi bu durumlar icin doktorlar özel bi ped tarzi bisey veriyor gelen sivinin ne oldugunu anlamak icin doktora gidin derim
Mavisperi 16esranur 21. Haftadan beri bende de oluyo enfeksiyon testi falan yapıldı hersey normal çıktı suan 35 haftaligiz hala devam ediyor dediğiniz gibi çok yürüyüp ayakta kaldığınız zaman daha çok oluyo bence normaldir ama tabiki doktora danismakta fayda var