ardenmoms 68selda06 erkek bebeklerde genelde mide bulantısı kusma olmaz hamilelik rahat geçer derler benimde öyle olmuştu hamileliğim çok rahat geçmişti
PapatiA 68selda06 ilk başlarda kasık agırısı olmuştu yeni öğrendiğim sıra ondan sonrası hıc bır belırtı olmadı sadece ıstahım açıldı 38haft oldu oğlan ınsalah doğumuda kolay olurda o zaman cektırmeye başlıcak heralde
nazozcn Mensuree benimde aşırı miğde bulantım ve kusmam var 12 haftalık olduk hala devam ediyor ama cinsiyetini öğrenmedik henüz belki benimde erkektir 🥰
Gul_20_20 Mensuree ya bende erkek ama hic mide bulantısı ve kusma yaşamadım şimdide 31+3 haftalık olduk😁
Eluf Mensuree bebdede sürekli bulantı kusma hep tatlı yiyiyordum kizim oldu 7 haftalk gebeym şuan tursu tuzlu yiyiyom bulantı pek yok çok sukur
Gul_20_20 ardenmoms bu insandan insana değişiyor bence yani bazıları kusma var diyo bazılarımız hiç yaşamadık
1Ada1 ardenmoms çok derler onlar🙄26 hafta kısmayla geçiyor. Cinsiyet erkek. Balayı malayı da yaşamadım ben😐🤣
Trapezunta ardenmoms benimkisi kız bebek ve bir kere bile midem bulanmadı. Ama annem kızlardeşimle bana hamileyken 9 ay yatmış kusmuş yiyememiş. Erkek kardeşlerimde çok rahatmış. Acaba benimki kız değil mi yaav 😂
Papatyaa_01 ardenmoms benimde çok rahat geçiyor ya 11+5 daha bulantı kusma olmadı sadece halsizlik uyku var hamile miyim değil miyim belli değil :) tabiki sağlıklı olsun ama gönlümdeki kız ama hissettiğim erkek bakalım nolacak 12+1de randevum var inşallah cinsiyet belli olur :)
Edanurr01 nazozcn aynı durumdayız benimkide 12+4 cinsiyeti inşallah bu hafta sonu öğreneceğim karnimda kramp batma şeklinde ağrılar çok oluyor sürekli uyku isteği yorgunluk hissi kusmalarim oluyor
Melinya Şahsen benimde erkek, ilk aylar hafif bulantım oluyodu yemek yedikçe geçiyodu hiiç kusmadım hiiçte aşermedim desem yeri.
izobellaaa-_- 39 olacağım bugün böyle rahat hamilelik görmedim şükür bitti de birde karın da minicik top gibi oluyor erkek 🥰🧿🙏💙
nazozcn Edanurr01 benimde aynı okadar çok halsizlik varki sürekli uyumak istiyorum inşallah bende öğrenirim bu hafta artık 🥰
Dedimolabilir 68selda06 kizimda 10 numara hamilelik yasadim ne aserdim ne kustum ne mide bulantisi ne agri ne sizi hic bisey. Suan oglum olacakmis dun ogrendim 3 ay nerdeyse yattim kusma mide bulantisi halsizlik koku hassasiyeti ay neler neler sanki hamile degil hastayim 😃 iste boyle .
Sumeyyeabdi 68selda06 benim ilk oğlandı canim hic eksi tuzlu şeyler istemedi ama bunda bimden kavanoz kavanoz hep salatalık turşusu aldım hic tatli şeyler yiyemedim sonuç kiz bebek🥰
Merve201119 68selda06 hiçbir fark yok inanki iki oğlan çocuğu doğurdum birinde çok rahat geçirdim kusma bulanti tiksinme agri sizi hiç yaşamadım diğeri 17 ye kadar hastanelerde serumlarla geçti vaktim birsey yiyemiyordum istifra etmekten şimdi kıza hamileyim sadece bir hafta bulanti oldu ve bitti 31 haftaya geldim hiç sorunum yok şükür