Bebegim0101 Muk02- takip amacli cnm surekli gitmicegim oraya.Detayli vs .gibi durumlarda gitmeyi planliyorum.Suan tayfun hocada ve sehir hast devam ediyorum.
Fatma32 ulkuakkoc Güzelyali hastanesi bayram bukan a gidiyorum çok bilgili bir doktor. Muayene 300 tl. Doğum ücreti 7.500 tl Medline da iyi ama ilerisini düşünmek gerek muayene ücreti, tahliler, doğum ücreti de yüksek orda.
Fatma32 Fatma32 detaylı ultrasona da prof giriyor fiyati 240 gbi birseydi şuan biraz yükselmiş olabilir.
Bebegim0101 Fatma32 mesela bende bayram bukana bedava olsa yine gitmem.Ogluma hamileyken bos gebelik diyip hemen yarin gel kurtaj yapacam demisti.Ben aglaya aglaya be hale gelmistim.Aksamina baska bi hast.aciline gittigimde oglum gorunuyordu.ve bunu bayram bukan gormemisti.
ulkuakkoc Fatma32 bayram beye arkadaşım gidiyor o yüzden biliyorum. Ben yakınlık açısından medline düşünmüştüm ama vazgeöyim. Hasan ipekte takipteyim ona da devam edicem
Sinemmkaya Fatma32 benim kuzenim gidiyor bende gidecektm bayram hoca kısmet olmadi Aynı hastanede cazip hocaya gidiyorum
Fatma32 Bebegim0101 bende tayfun hocaya gittim ama haftada 1 gün onda da yarım gün çalışıyormuş dediler 3 saatten fazla beklettiler ultrason 2 dak ancak sürdü doğru düzgün konuşamadık bile. Güzelyaliya geçtim ondan sonra. Siz memnun musunuz.
Bebegim0101 Fatma32 yani ben memnunum.hic beklemiyorum 2n fazla muane saatimden 10 dk sonra giriyorum.Ultrasondada herseyi inceliyor gosteriyor.Simdilik memnunum ama ileride degistirecegim.Muanesi 515 tl beni biraz asiyor.
Zehraaxdnz ulkuakkoc medline hastanesi Eray memeç hocam mukemmel bir hoca cok enerjik ve ilgili 400 küsür ucreti tavsiye ederim canim
Niss1 Muk02- doğum ücreti hakkında çok bir bilgim yok maalesef ama 244 TL muayene ücreti bende hastasıyım önceki senelerde 1500 gibi bir doğum ücreti olduğunu duydum en fazla 2000 2500 TL gibi bir ücretdir fazla artmıyor