MinikMucize63 ulkuakkoc adana özel Ünsal Hastanesi’nde takipteydim sonra fiyatı bikereden 180 den 350 ye çıkarınca bende yakınımdaki ömür tıpa gitmeye başladım ordan da çok saçma konular yüzünden takibi bıraktım şimdi şehir Hastanesi’ne gidiyorum ve gayet de memnunum
1buse_ ulkuakkoc Özel metro hastanesinde takipteyim canım doktorumuz da Ferat Erol çok memnunuz şükür 🙏🏽♥️
UmmNasuh ulkuakkoc Algomed hastanesi Gülşah dalgacı hanım çok memnunum muayene ücreti sigortalı 230 TL
ulkuakkoc MinikMucize63 1buse_ Altın koza hastanesine gidiyorum bende. Hasan ipek. Değiştirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum kime giderim. Metro hastanesi baya iyiymiş sanırım. Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz? Gebelik yeni de ❤️
zeynebbmerve MinikMucize63 şehir hastanesinden memnun musunuz. Eşle birlikte girilmiyor ve detaylı bakmıyorlar gibi geldi bana. İki dakika bakmadı bile bebeğe kaç defadır gidiyorum ön yargılı olmayayım diye ama hep öyle.
Bahtsizana111 MinikMucize63 kaç haftalıksınız kaynanamın zoruyla sanırım doğumun orda olacak istemsizce korkuyorum sizce yaklaşımları falan nasıl kötü şeyler duydum istemsizce doğru çıkma ihtimali varmıdır
Fatma32 ulkuakkoc Güzelyali hastanesi bayram bukan a gidiyorum çok bilgili bir doktor. Muayene 300 tl. Doğum ücreti 7.500 tl Medline da iyi ama ilerisini düşünmek gerek muayene ücreti, tahliler, doğum ücreti de yüksek orda.
gzdddd Medline Sevgi hanım🌸 Çok çok yoğun zaten reklama ihtiyacı olmayan bir doktor . İyiliği , ilgisi ve bilgisi çok iyi 👍🏻
gzdddd ulkuakkoc yine de aklınızda yedek doktor bulunsun istiyorsanız Ortadoğu filiz hanımm ve metro filiz Erdal da çok iyi doktorlar ( bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum) ben evime çok yakın diye medline tercih etmiştim
Bahtsizana111 kbralya01 zamanında Ortadoğu’daydı 2 etlimde ona gidiyormuş zamanında çok memnunlarmış yani öyle diyorlardı ama şimdisi için bişi diyemem
Feride-Emre kbralya01 ben gidiyorum 21 ekimde doğumum var ❤️ ilk ayımdan beri gidiyorum gerçekten çok çok iyi yönlendirmesi benim gergin zamanlarımda sakinlestirmesi çok tatlı ❤️