worin Hsrtm Ahhh ahh bu doktorlar yok mu.. Hamileligini sen de bizim gibi diken üzerinde mi gecirdin:/
Hsrtm worin evet canım hayatım maf oldu üzüntüden kuzum bir hafta oynamamıştı karnım da kendimede bebeğimede çok yazık etmişim
worin Hsrtm Benim gibi.. Aslında hisslerim güçlüdür, sağlıklı olduğunu hissediyorum ama işte o korkuyu soktular ya içime
Hsrtm worin valla canım çok zor bi durum o yüzden buraya bu sorun için bakanlara yazıyorum kendinizede kuzularınızı da boş stresse sokmayın ben o durumu atlattım inş tez vakitte sizde atlatırsınız
Smye worin bana da kendi doktorum değil perinatalog söyledi risk oranını biraz daha indirger takılcak bişey yok dedi önemsemedim kendi doktorum öyle bi durumu hala göremiyor ne hikmetse 28 haftalığım
worin Smye perinatologların aletleri biraz daha iyi ondan olabilir, veya kendi doktoruna gidene kadar kaybolmuştur:) benim türkiyedeki doktorum gördü, almanyaya perinatologa gidene kadar geçmişti çok şükür:)
Mrvtt Kalpte parlaklık ile alakalı doktoruma tekrar gidince bilgilendirme yapacağımı yazmıştım. Bugün gittin 24. Haftadayım doktorum baktı ve parlaklığın görünmediğini geçtiğini söyledi. Ve üstüne basa basa kafaya takılacak bir durum değil dedi. Geri kalan herşey iyi çok şükür. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız Allah izin ile.
worin Mrvtt Çook sevindim canım, inşallah🙏🏻🙏🏻 Hepimiz hatta herkes sağlıkla alsın kucağına bebeğini, düşmanıma bile evlat ile imtihan dilemem.. Benim doktorum da parlaklık artık anormali belirtisi bile sayılmıyor diyor:)