worin Kizil cnm sende gectiler mi? bende gectiler ama bu düsünceler aklimdan cikmio? sendede öyle mi?
Kizil worin bendede geçti kızım iki yaşında şimdi hiç problem falan olmasi ama pskolojik olarak çok etkilendim hamileyken
Bgusta worin canim benim. Ben de detayli ultrasona girdigimde doktor herseyi normal kalpte parlaklik var sadece tek basina parlaklik bizi korkutmaz dedi. Korkutma kendini. Allah'a cokca dua et. 🤲
Kizil Yok walla bana bana nelr dediler 4 doktor downsendromlu dedi kalpte parlaklık warmi bağırsaklarda wardi ikilim riskli cıktı ensesi kısaydı şimdi hicbiseyso yok allaha çok şükür korkutma kendini insllsh bisey olmaz
Kizil worin anliyom ama çok takılma bence ben çok taktim geceleri falan uyuyamadım hep stresteydim 36 haftamda dogum yaptım malesef stresten dedi doktor
mervehamiatalay worin bu kadar uzulecek ne var ki canim aynii sey benimde bebegimde gorundu 21 hafta ayrintili ultrasonda ama tek basina oldugu zaman bisey ifade etmez 24. Haftadan sonra gececegini soyledi doktor. Bununla beraber beyninde de ayni parlaklik olsaydi bacak boyu kisa olsaydi burun kemigi gorunmeseydi ve bunlar sadece hatirladiklarim o zaman endiselenilir dedi doktorum. Ki Allah gostermesin oyle de olsa yapilacak hicbirsey yok cunku tedavisi yok uzulmek bisey ifade etmiyor. Hic uzulme sukret ki baska bi sikintisi yok emin ol gececek 😘
Kizil worin ewet cnm gerçekten çok iyi anlıyom ama rahatlamaya çalış onu kucağına alacağın günü düşün insllsh sagliklica alırsın kucagina
ayaniz worin banada detaylıda soylediler,sorun olmicaktir dediler. Gecebilecek bi durummus,hatta kendi doktorum bunu sana söylemesek bile olurdu dedi okadar önemsiz görüyor insallah öyledir,arastırıp üzülmeyin hic bosuna
worin ayaniz Benim doktorum ilk 20. haftada görüp söylememiş, 21. de tekrar gel dedi geçmedi diye sana söylüyorum geçecektir takip edilmesi gerekiyor dedi o kadar.. Sonrasında geçti zaten
Mrvtt İnsallah tum bebekler saglikla dunyaya gelir. Benimde 3 hafta sonra randevum var kendi doktorumda en som gorustugumuzde bende detayli bakicam merak etme dedi. O kadar umursamadi ki detayli ultrason raporlariyla ona gittim dosyayi acip bakmadi bile hee olur o dedi. Sadece ikili uclu testlerime bakip bunlar temiz o yuzden sorun yok eger ikinci birsey olsaydi as onerirdim dedi. Doktorlar bi sikinti olsa cat diye soyluyorlar bunu saklayacak degiller ya. Bazen boyle dusunup kendimi sakinlestiriyorum. Bazende sikinti yapiyorum. Yasimda 33 olunca telaslaniyor insan. Gelismeleri yazin bende kontrole gidince haber veririm.
worin Mrvtt tamamdir sizde haber verin lütfen, biz su an 32. haftamizdsyiz siz kacinci haftadasiniz acaba?
worin Mrvtt geçer inşallah sende de cnm:) bende 25. haftanın sonunda geçti.. kadın doktorum dert bile etmedi ztn hala bana takma diyor herşet yolunda diyor ama anne olmak böyle bişeymiş demek
Cemreemine worin aynen oyle bende ki benim tek sorunum bu da degil bissuru vucudumda sorun cikti gectimi seninki benimki hala duruyo gecer dimi ya cok korkuyorum ben