Doga_deniz Asim_Mehmet Tansiyondan dolayı hastaneye gittim ertesi gün doğuma çağırdı. Hastaneden kuaföre geçip tüm vücut ağda yaptırdım ertesi gün doğuma gittim 🙊 ilk kızımda da günüm belliydi nolur nolmaz diye bi hafta önce gitmiştim. Jilet hemen geri çıkarıyo lohusayken hiç uğraşamam valla en güzeli ağda sürekli gitmiyosanız bile doğumdan önce kesinlikle öneririm👍🏻
Asim_Mehmet Doga_deniz sürekliliği bırakın hiç gitmedim, o yüzden de çok cekiniyorum. Kabusa döndü bu durum benim için
Doga_deniz Asim_Mehmet hiç çekinmeyin sonuçta kadının işi o akşama kadar kaç kişi geliyo ona 😅 hamileyken göremiyoruz zaten illaki biri yardım edecek. Ben şahsen eşimi falan bu pis işlere bulaştırmaktansa kuaförü tercih Ediyorum 😂
Asim_Mehmet Meleklerim00 Hastanede doktor görüyor, doğum için vs diye kendimi avutabiliyorum, alttan muayene de çok oldum, temiz görüyordu en azından ama kuaför için hala kendimi ikna edemedim.
Asim_Mehmet Deletedmom_110 bende yapıyorum, şuana kadar kendim yapabiliyordum ama artık çok zorlaniyorum, kuaföre gitmekte korkunç geldiği için alternatif arıyorum kendimce
Melike464860 Asim_Mehmet ağdaya gittiğim günün akşamı 40+3 te sancım gelmişti. Ama hep çok dua ettm temiz girmek nasip olsun diye 😄
myangelson Asim_Mehmet ilk acil serklajimda temizdim ikinci acil serklajda jiletle aldığım için biraz çıkmıştı çok utanmıştım. Acil sezaryen doğuma alınmadan 1 gün önce almıştım sonra hastaneye yatirildim şansıma temizdim o gün bende hep korkardım bir de riskli hamilelik grubundaydim sürekli hastaneye gitme olaylarım olabiliyordu. Kasilmalarim olduğu için ağda yapamiyordum
benimmdunyamm Asim_Mehmet agdaya gittim hep sezeryandan 2 gün öncede gittim hem evde doğum başlasa bile 5 dk jiletle alınır
Minigim38 Asim_Mehmet jilet yardımcım oldu 🤷♀️bikini bölgem hassas normalde de dayanamıyorum hamile iken hiç dayanamam en son gelin ağdası yaptırmıştım hep alerji oldu el değmiyordu
yalcinsevda_06 Asim_Mehmet ben 33+2 de yani geçen hafta kontrole gittim bir gün önceden kuaförde ağdamı yaptırdım 35+0 da tekrar gidicem haftaya çarşamba kontrol edicem eğer gerekirse tekrar yaptırıcam ağdamı çıkmamışsa 36 da yaptırıcm nolur nolmaz sadece doğum için değil ki muaynede bile nolucağı belli değil temiz gitmek lazım bir arkadaşımın doğumu çok ani gerçekleşti acilen doğuma alınması gerekiyordu doktor kızmış iki liran da mı yok bari jiletle temizlenip gelseydin demiş azarlamış ben öyle şeyleri kaldıramam