Seymadrn94 Sabah sırt ve bel ağrısıyla uyandım. Gün içinde kasılmalarım oldu. Akşam 9 dan beri düzensiz kasılmalarım devam ediyor. Ayrıca karnım bir garip ishal de oldum. Yalancı kasılmalar bu kadar sürer mi sizce?
Tugceonur Seymadrn94 sancı olabilir ne kadar sıklıkla düzenli mi geliyor bunu kontrol edin koştur koştur hastaneye giitmenin hiç bir anlami yok sancılarınızi evinizde daha rahat karşılarsiniz eğer 10 dk altına düşüyorsa gerçek sancidir dinlendiginizde uyudugunuzda geçmiyorsa vs ama tabi haftanız erken ise gidin mutlaka
Seldaaelif Yalancı kasılma bu kadar uzun sürmez. Magnezyum varsa için biraz rahatlatır. Kac haftalık gecesiniz?
Seldaaelif 21+1 riskli gebeyim. 28i görsem diye dua ediyorum. Rabbım sizin haftaları görmeyi bana da nasip etsin. 38 zamanı gelmiş. Sağlıkla elinize almayı nasip etsin rabbim
Boncukoyunu1 Ben 36+3üm. 2 gündür bende de bel ağrısı kasık ağrısı vardı dün gece acile gittim. Nstde de hafif sancı gözüküyordu. 2 saat serum taktılar sancıyı durdurdular. Devam etseydi yatıştı. Ama devam etmedi eve geldim doktorum bugün kontrole çağırdı.