sedahsrky Hanımlar çok fena uykularım kaçtı 24 haftalık üçüz hamileyim hep geceleri oluyor ayak altım yanıyor yaşayanlar varmı
Porsuk7062 sedahsrky şekerden ve ödemden oluyordur. Aşırı ödem vardı bende de kış ortasında ayaklarım yanıyordu
Cananyildiz sedahsrky benimde öyle gidip yıkıyordum kolonya döküyodum baya rahatlıyodum sekerim vs çıkmamıştı
mervekinay Benim de öyleydi b12 eksikliğinden kaynaklı olabiliyor sinir uçlarını uyarıyor bu da yanmaya sebep oluyor, ekstra şekere de baktırabilirsiniz
sedahsrky mervekinay evet tahlillerde değerlerim bianda çok düşmüştü üçüz olduğu için şuan takviye alıyorum 2 haftdır inşallaj geçer. sizin ne zaman geçti
mervekinay sedahsrky benim ki de aşırı düşmüştü ayak yanmasına gece uykumdan uyanıyodum o kadardı. Hemşireyim yanında çalıştığım doktoruma danıştım kan verdim b12 baya düşük çıktı minumum seviyede sınırdaydı. Kadın doğum doktoruma söyledim iğne yazdı. Tamamını bitiremediğim halde iğne ile toparlamıştım
Tugba_23 Bi fenomen vardı oda sizin gibi olduğunu belirtmişti kıza buz sür demişlerdi günlerce bunu söyleyene dua etmişti söyleyim dedim
sedahsrky Tugba_23 hergün ayaklarımın altına nerdeyse buzu bağlıyorum ama öyle zor birşey ki insan tedirginde oluyor doktoruma dedim dermatologa görün dedi oda hiç birşry yapmadı
sedahsrky mervekinay gerçekten aynen böyleyim geceleri uykumu kaçırıyor artık böyle bir yanma olamaz eşime dokun diyorum normal diyor içten hissedilen birşey herhalde. 1 hafta sonra kontrol ilk bunu söyliyceğim bakalım
Tugba_23 sedahsrky o zaman hiç bekleme güzelim yA direk kan ver yarın sağlık ocağına baksınlar , vitaminlerde düşme yA da başka bişey olabilir
mervekinay sedahsrky sağlık ocağında kan değerlerinize baktırın hazır sonuçlarla gidin bence hastanede uğraşmazsınız :)
Deletedmom_1003 Benim yaz boyu yandı ayaklarım ama şükür bu aya girince normale döndü benimde şekerim düşük ama hamilelikten diye hiç sormadım gerçekten bende mahvolmuştum şükür geçti
Deletedmom_1003 sedahsrky şuan 36 haftalık 34.haftada geçti ama haftayla alakası yoktu bence tamamen sıcaklardan olduğunu bebeklere beraber daha fazla olduğunu düşünüyorum.Bu aylarda iyiyim buz gibi ayaklarım
sedahsrky mervekinay 1 hafta önce yaptırmıştım o sonuçlarla gittim B12 li demir ilacı vermişti. benim demir sınırın epey altına düşmüştü. bir kaç gün yanmadı yine başladı