Gebeyim15 Merhaba güzel Anneler 33. Haftadan herkese selamlar nasıl gidiyor hamilelik şikayetleriniz nelerdir Bebişlerin kilosu ve boyu Nasıl neler yiyorsunuz gelişimi için
1prensannesi__ Gebeyim15 Kız bende 33.haftama girdim son 49💃🥰 Şuan sadece uyumak istiyorum oğluşum kıpır kıpır 😅 Cuma günü kontrolemiz var bakalım ne kadar kilo aldık en son 31+4 haftalıkta gittim 1.800 gram 43 cm demişti doktorum💙
Baymehal Gebeyim15 33+6 😅 şikayetim kürek kemiğim batıyor artık fazlasıyla el uyuşması sşuan bile uyuşuk elle yazıyorum 🥲 ve tabiki hareketlerinin benim canımı acıtması 😂
ayss-12 34+6haftadan selamlarr bu hafta kontrolüm var ama bebeğim iyi gibi oyun oynuyor şuannn fena hareketli 🫣 şikayet olarak gaz oluyor bende çokca su içiyorum bol bol hazır gıda tüketimimi durdurmaya çalışıyorum bi yandan
Gebeyim15 ayss-12 aleyküm selam benmde miğde ekşimem çok oluyor batmalarım kaburga ağrılarım vs zorluyor gün geçdikçe😳
Gebeyim15 1prensannesi__ uuyumana engel olcak kadar kıpırdıyor mu Bebek anne karnında nasılsa dünyaya geldiğindeki uyku düzeni aynı olurmuş bizimkisi akşam 11 den sonra evde sessizlik olduğu için oda uyuyor heralde saabh 8 dedn mi tepiniyor açlıkdan uyuyamıyorm 😀 Maşallah bende 32. Haftamda gitmişdim 2100 kiloydu 43 cm idi artık yavaş yavaş büyüyor ama başı hala yukarıda idi sizinkisinin başı hakkında yorm yapdı mı doktorunuz
Gebeyim15 suscarparimm benim sabah uykularım çok zor oluyor ağrılar özellikle sırtımın ağrısı izin vermiyor uyuyayım yoksa bebişde bi sıkıntı yok Rahatsız etmiyor beni😀
1prensannesi__ Gebeyim15 Kız bizimki hiç uyumuyor ki bu bebenin hiç uyuduğunu görmedim hep hareketli içerde savaş veriyor sürekli tekme halinde😅😅 Maşallah kuzum❤️❤️ Yok kuzum şimdilik bişey demedi doktorum bakalm gidince söyler belki
suscarparimm Gebeyim15 Benimde kızım yakamı bırakmıyor 😂 bizde uyku her türlü haram günde 2-3 saate çok şükür ediyoruz
Gebeyim15 1prensannesi__ bizimkisi gündüz durmuyor ses ortamına göre tepki veriyor bana düşmedi dedi ama bakalm son anda bile başı aşağı düşen oluyotmuş ne zaman düşer Allah bilir🤷♀️
1prensannesi__ suscarparimm Aşko sen nerdesin yhaa gözlerim seni aradı girip bakıyorum sayfana diyorum bu kız niye girmiyor😅😅
suscarparimm 1prensannesi__ Sayfada askı aldığım görünmüypr mu kız 😂 15 gün beni kibarca kovdular burdan 😂
1prensannesi__ suscarparimm Yok kuzum gözükmüyor 😅😅Ahh yine kimlere dert oldun da aldılar acaba zorunları neymiş 😅😅
Gebeyim15 suscarparimm aa pardon o konuda şimdilik rahatız biz desene karışanımız soranımız yok hayırlısı olsn bunun cinsiyeti nedir 😀
1prensannesi__ suscarparimm Canım alışveriş listesi oluşturmaya çalışıyorum şuan bana yardımcı olsana accık😅😅 Senin elinde liste filan varsa süper örnek olur bana
Gebeyim15 suscarparimm hayırlısı olsun bakalm Zor yahu bu işler ben bilseydim bu kadar zor olcağını biraz daha beklerdim psikolojisi alt üst oluyor insanın 😀