papatya-0 Evet arkadaşlar İzmir’de kadın doğum doktoru ve memnun kaldığınız hastaneleri paylaşırsanız çok sevinirim
ilknuribrahimbelis papatya-0 merhaba canım Egepol hastanesi Gülsün Soypaçacı doktorum ve çok memnunum ben
Su4835 papatya-0 merhaba ben özel can hastanesine gidiyorum doktorum alim Gökhan bey çok memnunuz.26 haftalığım nasipse doğum da orda olacak.muayene 390 TL doğum da şimdilik 10.250 dediler
Su4835 papatya-0 detaylı ultrasonu da ayrıca bir doktor hastanenin perinatoloji uzmanı yaptı.o da 1.100 TL idi
gbdl2023 ilknuribrahimbelis merhaba kaç haftalıksınız detaylı ultrasona orda mi girdiniz memnun musunuz
ilknuribrahimbelis papatya-0 tavsiye ederim ekimde orada doğum yapacağım Allah nasip ederse🤗🙏🏻 Sağlıkla alalım kucaklarımıza🙏🏻
papatya-0 ilknuribrahimbelis amin hayırlısıyla sağlıkla alın inşallah 🥰 daha bende hamilelik yok ama bakalım simdiden ogreneyim istedim ihtiyaç olunca kolay olsun 🙏😊
Merve201119 yagmur50 birsey sorabilirmiyim renkli ultrasonla bakiyormu acaba onur bey birde doğum için ücret soyledilermi
ilknuribrahimbelis gbdl2023 merhaba 34+6 haftalığım evet orda yaptırdım ilk baştan beri oraya gidiyorum çok memnun kaldım 1 saat boyunca her detayına kadar baktılar ve açıkladılar
ilknuribrahimbelis gbdl2023 doğum ücreti şuanlık 7.900₺ ve ayrıntılı ultrason 800₺di muayene haricinde