Aybukeshn İlk doğumum çok sancılıydı. Önce epidural aldım ama tutmayınca genele çevrildi. Doğum sonrası iki narkozlu da aldığım anlaşıldı. Oğlum 3.5 yaşında sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı? Cesaret verelim birbirimize 😍
Esra_4572 Aybukeshn ben ssvd düşünüyorum çok araştırdım kendime bir doktor ve en önemlisi bir ebe ayarladım 28 haftadayım ilk doğumum sezeryandı açılmam olmasına rağmn oğlum bir türlü kanala gitmedi ve ben gönüllü sezaryen oldum
Derya Aybukeshn aslında o cesaret bir gelse de normal doğum yapsanız oh be dünyalar varmış diyeceksiniz sezaryende sonradan çekilen bir acı ağrı var normalde ise bir kaç saat sancı sonrasında hoop cillop yeni doğmuş gibi🌸😅
Emily37 Aybukeshn benimde ilk doğumum sezaryen.ikinci için normal çok istedim ama maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle her iki doktorumda kabul etmedi normali gene sezaryen olucam kısmetse.
Maliefem Bana geldi o cesaret 2018 de bi doğurdum dedim dogumda bisey yok bidaha doğurdum 2019 da şimdi de 30 haftalik hamileyim 1 sezeryan 2 normal im var bebek hala makat gelisi bi de bebe dönmüyor muş ben yine sezeryan oluyormussum bak sen o zaman filme😅🤣