HavvaSonmez03 Melisasak145 kızz daha çok varmış sanaaa bizimkii geçmiyo seninki Nası azz😂😂 inşallah tez zamanda kavuşursun sende bacımm ❤️
HavvaSonmez03 Melisasak145 sende bi alemsinn asıl çalışana daha çabuk geçer 😂😂 evdeyim nasıl zaman geçirsem diye düşünüyom hepp 😂
Melisasak145 HavvaSonmez03 Getir deposunda çalışıyorum deli gibi yoğunluk ve geçmeyen bir zaman var şuan raporluyum evde 10 gün nasil geçti diye düşünüyorum 4 vardiya çalışınca geçmek bilmiyor gecem gündüzüm yok :)
Papatya1997 HavvaSonmez03 yok daha bellı degıl 😂 34 düncü haftamda gıdecegım doktora hem kan verecekmısım hemde nts ye gorecekmısım o zaman gün verır dıye düşünüyorum 😂🤷♀️
HavvaSonmez03 Papatya1997 inşallah verirr 😂 hayırlısıyla al bebişini kucağına bize sadece beklemek düşerr ❤️
HavvaSonmez03 Melisasak145 Allah kolaylık versin bacım vallah benim ilk aylarım mide bulantısıyla geçtiği için işi bıraktım
Melisasak145 HavvaSonmez03 benim hala mide bulantısı devam ediyor doğum parası ileride alırım diye bırakmıyorum vallaha rapor alıyorum devamlı napayım :)