Nsaydn_ 28+0 haftalığım istanbula taşınıyorum hangi hastane hangi doktorda doğum yapmamı önerirsiniz ve hastane fiyatını paylaşırmısınız kızlar
Reallove Nsaydn_ bahçelievler Medipol de derya kanza Gül e gidiyorum yanlız çok yoğun her gitmem de 2 saat sürüyor
Elfsndkl Nsaydn_ Hangi bölgede oturuyorsunuz ben avrupa tarafında avcılardaanadolu hastanesine gidiyorum özcan karademir ikinci gebeliğim ve ikisindede ona gittim çok memnunum
babyfuresma Nsaydn_ 35 haftalık hamileyim. Küçükköy Özel Duygu Hastanesine gidiyorum muayene ücreti 250₺ doğum fiyatı Sezeryan 6500 Normal 5750₺ Yeşim hanıma gidiyorum harika bir doktor çok memnunum
Nsaydn_ Elfsndkl avrupa yakası bayrampaşada oturuyorum ben doğum ücretini de paylaşırmısınız bilginiz varsa
Alparslanin_annesii pheobebuffay ben çok uyguna yaptırdm valla şuan kaç hiç bilmiyorum ama yükselmiştir büyük ihtimal
Usnac1995 Deletedmom_31 evet Çakmak hala da burdayım :) yani ben memnun kaldım. Anestezi doktoru olsun ameliyat eden doktor olsun hepsi iyiydi sohbet ede ede sezeryan oldum. Sonrasında hemşireler sürekli gelip gidiyor bilgi veriyolar falan.
Alparslanin_annesii Nsaydn_ Esenyurt esencan hastanesi. Doktorum orayla anlaşmalı kliniği halkalı meydanda ismi yeker nuri. Kendisi çok prof işinde hatta öğretim üyesi
Usnac1995 Nsaydn_ Çakmak Erdem canım. Bazı doktorlar 260, bazıları 300 tl di. Benim doktorumun muayenesi 260 dı.