Yagmurrr_ Nurayaksan kalcam ve kutuk sözümü varya kesmişler gibi agriyo yok böyle agri ya ne oturabiliyom ne kalkabiliyom öyle kaldım kaşıkla da agri oluyor
Nurayaksan Yagmurrr_ kramplarda oluyor mu sizde benim kalcam ve bacağıma bugün den beri kramp giriyor
yamacalimoms 33+1 deyim bu akşam sertleşme ağrı baskı hepsini yaşadım resmen hala uyuyamıyorum düzenli de değil ağrılar yarın kontrolüm var baktiracagim normal mi değil mi bilmiyorum
Alley06 yamacalimoms sertleşme oluyo ya benim bebişin hareketleri sakinledi şimdi sertleşme kasılma yaşıyoruz icerde 😅
Nurayaksan Bilgekpn benimde öyle sanırım bizde zor göreceğiz 37 yi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız acaba neden böyle oluyor dikkat ettikçe sorun oluyor sanırım anlamadim😂😂
Bilgekpn Nurayaksan amin inşallah 🤲🏻 Ben dikkat de ediyorum etmiyorum de ama nasip işte nasipten öte yol yoktur 😅
Yagmurrr_ Nurayaksan yok kramp girmiyor magnezyum eksikliğinden olur kramp ben 2 gün üst üste yuruyus yaptim ondan sonra bel ağrım çoğaldı artık kuyruk sokumum böyle yara gibi agriyo
Ceylan07 Nurayaksan bendede oluyor du magnezyum hapı başladı doktorum şükür yok dencek kadar az oluyor artık
sadifealekova12 Nurayaksan aynen benimde öylle ama hiç yatmıyorum sürekli ev işi yemek kızımla oyun oynuyoruz ama kasıklarım belim nasıl ağrıyor bide geçe yataktan kalkarken çok zorlanıyorum sizinde öyle oluyomu kemik ler çatçut ediyor zor donuyorum sa sola
Nurayaksan sadifealekova12 benim kalkıp yatarken belim çok ağrıyor ama genel olarak kasık ağrısı kasılmalarim var birazdaha dursa her şey güzel olacak kaç haftalıksiniz
Ceylan07 Nurayaksan baskılar normal dedi 4 ekimde tekrar kontrol um var nst bağlancam bakalım ne diycek doktorumuz 38 haftadan aşağı gelmez inşaAllah prensesim