dreampreee Merhaba arkadaşlar yarın 5+6da doktor kontrolümüz var beta ortalama 15bin olmalı son ölçüme göre.. duyulur mu dersiniz 3 gün önce (cuma) kese 5 mm idi
miraninannesi_ Maşallah Allah analı babalı büyüsün. Bende bugün gittim. 5+4 üm kese çapı 6 mm haftaya gel dedi sadece keseyi gördü :( kese çağı küçükmüş sana öyle birşey denildi mi?
dreampreee miraninannesi_ canım benim 5+3 gittiğimde kese 5mm küçük şuan zaten normal dedi.. Normale göre küçük büyük olabilir bence hiç canını sıkma önemli olan kesenin var olması ve nasipse ilerleyen günlerde içinde kalp atımı duyulması
dreampreee miraninannesi_ 5+3 iken 5mm dediler bana, her gün ortalama 1 mm büyüyor yazıyor nette, demek ki 5+4 gitsem bana da 6 diyecekti ayrıca 🥰 bence yolunda her şey canım❤️
miraninannesi_ dreampreee tşk ederim çok sağol içimi rahatlattın haftaya tekrar gidicem bakalım inşallah duyarız.
dreampreee miraninannesi_ inşallah canım günlerimiz de çok yakınmış hayırlı haberler olsun ikimiz için de ❤️🙏🏻
Stella_0 dreampreee 5.haftamda yoğun kanama yaşadım kaybettim sandım o yüzden gitmiştim yoksa 6.Hafta dolsun öyle bakalım garanti olur demişti 😊
dreampreee Stella_0 ne güzel moral olmuştur size 😍🧿 bana da ilk doktorum kese biraz kenara tutunmuş takip lazım dedi ikinci gittiğim yeri güzel dedi yarın bi mucize olsa duysam da rahatlasam çok isterim 🥹🙏🏻
Stella_0 dreampreee Rabbim hepimize evlatlarımızı bağışıklasın 😊 inşallah sizde güzel haberler alacaksınız 😊🙏
dreampreee Gizmo55 merhaba canım 6+5 gittim kesenin büyümesini takip etti güzel dedi perşembe kalbi anca duyarız dedi kese 15mm imiş