Hapyybaby1 Hamişlerim,Doğumuna gün sayan annelerim,bebişini kucağina almış annelerim alış verişe kaçıncı haftada başlamalıyız🛍️☺️
1Gunes Hapyybaby1 merhaba ben 17+3 hamileyim cinsiyeti 16. Haftada öğrendik 2 doktorda erkek dedi bu sebeple ben başladım eksikleri almaya her ihtimale karşı cinsiyet ayırt eden renkler almıyorum unisex alıyorum.
Elifknt Hapyybaby1 canım ben oğlumda 6aydan sonra almaya başladım ama azar azar ve mobilya vs gibi yani. Kıyafet çok almanı tavsiye etmiyorum yemi doğan ve 3aylık olanları max2ay giyer😇
Deletedmom_8 Hapyybaby1 ben 28. Haftada başladım. 31. Haftaya girdik. Çoktan bitti tüm eksikleri. Her şeyin bir listesini yapmıştım. Ne gerekli neyden ne kadar almak lazım diye. Bir kaç günde o listeye göre yaptım alışverişimi. Hallettim hemen.
KayraVeAnnesi_06 Hapyybaby1 12.haftada başladım büyük parçalarla bebek arabası gibi 25+6 olduk hala eksikleri almaya devam ediyorum ama bitmiyor Endişeleniyorum tamamlayamacam diye 🙏🏻 Birde hergün herşeye zam geliyor imkanınız varsa unisex şeylerle almaya başlayın derim nacizane fikrim 🌸
Hapyybaby1 1Gunes aramızda çok yokmuş canım öyleyse bende cinsiyeti belli olduktan sonra ufak ufak alırım teşekkür ederim 😘
1prensannesi__ Deletedmom_8 Listeni bizimle de paylaşır mısın canım fikir olur bende alışverişe baslayacam liste yapıyorum şuan 😊
Hapyybaby1 Deletedmom_8 maşallah annişe 🤗 sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor insana 🤦 Sağlıkla gelsinler teşekkürler 😘
Hapyybaby1 KayraVeAnnesi_06 evet yaa sanki yetişmeyecek gibi geliyor insana cinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başlamalıyım öyleyse teşekkür ederim 😘
Deletedmom_8 1prensannesi__ ben bunları aldım canım sadece. Ara sıra öyle görüp beğendiğim bişeyler olursa da onları alıyorum. Ama temel olarak ihtiyacım olacağını düşündüğüm bebekli arkadaşlarımın da söylediği şeyler bunlardı. Fazla abartmadan böyle Bir alışveriş yaptım.
1Gunes Hapyybaby1 biz önce bebek arabası bebek yatağı beşiği falan aldık. Kıyafetleri yeni almaya başladım. Trendyolda saatlik indirimler var bende aldım pierre 10 lü hastane çıkışı organik 350 lira civarı saide bakın isterseniz 🙂 https://ty.gl/vepvcqz1q9
Deletedmom_8 Hapyybaby1 evet sanki karnımda kalacak gibi hep 😅 inşallah sağlıkla kucaklayalım hepimiz
sliya30 Hapyybaby1 ikinci bebe olduğu için acele etmiyorum yavaş yavaş yapıyorum 🙈 koyFet olarak daha sadece bunları aldım bir sürü eksik var 29 haftalık oldum bir iki haftaya ancak alırım diğerlerini 😬😬
somurtkankedi Hapyybaby1 15. Haftadayım şimdiden bitti sayılır birkaç birşey kaldı bide kendime çekim için gecelik, bebek arabası, buhar makinesi kaldı çok şükür
Semilk05 Hapyybaby1 şu an 5 aylık 1 ay daha beklemeyi düşünüyorum toplu bir şekilde bir kere de yapacağım Allah’ın izniyle