Glsm-09 gokce62_ bende ilk ay 4 kilo birden almıştım sonrasında yavaşlıyor kilo alımı dert etme sağlıcakla gelsin minikler kilo alınır verilir
Vrlkubra Ozlemiskndr acaba bebek için nasıl bir sakınca olur çünkü ben de hızlı kilo aldım kokrtuö o yüzden sordum. İlk 3 ay hiç bir sey yiyemedim sorna çok hızlı kilo aldım. Bebeğe bir zararı olur mu
Ozlemiskndr Vrlkubra yok ilk aylar çok kilo alınca son aylarda daha fazla alındığı İçin nefes darlığı olabiliyor hareket zorluğu aşırı kilo alımında
yarenscskn gokce62_ 12+4üm 77 ile hamile kaldım 83 olmusum cok kusmalarım oldu ama 2 haftadır istahım acıldı troidimde var sanırım benimde dikkat etmem gerekicek
AyEmGul Lutfiye20 ben de kendim için şunu düşünüyorum en fazla 66′ya çıkarım diyorum 10 kilo alırsam. Siz de en fazla 68 10 kilo dersek. :)
AyEmGul Lutfiye20 artık orası da kısmet 😂😂😂😂🙈İyi olsunlar da o kiloları da veririz peşlerinden koşturacağız diye.
Sedakaratas gokce62_ ilk oğlumda 48kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma alındım birden hızlı kilo almıştım oğlumda şuan kızıma hamileyim 52kiloyla hamile kaldım 23haftaligim 55kilo almışım doktorumda çok güzel ilerliyosun dedi
Aselsmoms Damlamsu ay 52 olmuşum canım ilk defa kilo alabilirim inşaAllah daha fazla almam bu kadar yeter 🤣
Dilek-Dilara-Kartal 35+0 haftalığım 50kg hamile kaldım şuan 70kgyum ve göstermiyorum ☺️ Herangibi sağlık sorunumda yok şükür 🙏🏻