Mayis_24 21+2’yim kızllar. Detaylıda rahim uzunluğunu doktor tam net goremedı . Alttan muayenede nasıl bakıyor doktor bilginiz var mı . Bu önemli bişeymiş galiba
Hilal2905 Mayis_24 Canım ben yaptırdım bende de ultrasonda görememişti normal vajinal muayene yapıyorlar korkma can acıtan bişey değil umarım güzel sonuç alırsn☺️
Pijamaskeliler Mayis_24 dikiş atıldı bana daha geçen gün detaylı da perinetolog baktı en son tarama bitince norml aşağıdan hiç acımadı çok şükür dikiş snrasi kapanmış dikişimide o yapmıştı
myangelson Mayis_24 alttan ultrason ile bakılıyor çok önemli birşey muayene sırasında acı hissi falan olmuyor kamera ile bakıyor zaten kendini kasmazsan hiçbir sorun olmuyor canım
TeoMom Mayis_24 Kesinlikle önemli sakın ihmal etme canım ve öyle zor bir şey değil ben neredeyse her randevuda öyle baktırıyorum sadece kendini kasma rahat ol yeter🥰
Cnnyldz Mutlaka alttan olcturun, karında ki doğru sonuç vermeyebiliyor.. benimde karından 30 üstü çıkarken alttan 10 milim çıktı.. cok fark var..
O1gencanne Mayis_24 vajınal ultrasonla bakılır kuzum varmı doktorunun? Benım erken doğum rıskım var dıye 2-3 kontrolde bır bakıldı hep.herhangı bı acısı yok.tehlıkesı de yok.vajınal ultrason herseyı daha net gorur.onunla baksa iyi olur.
Mayis_24 O1gencanne teşekkür ederım canım bilgiler için . İlk gebelik olunca insan tedirgin olabiliyor 😊
Mayis_24 Hilal2905 detaylıda görememesi normal o zaman doktorların. Herhangı bir sıkıntı olsaydı alttan muayenede de görebilirdi. İnşallah bende de bir sorun cıkmaz dualarınızı eksık etmeyın 🙏
Hilal2905 Mayis_24 İnşallah düzgün çıkar ama normalde görünüyormuş bilmiyorum bende görülmemişti 🤷♀️
Hilal2905 Mayis_24 Birde sana önerim güzel bi perinatolog bulup gitmen eğer riskli bi durum varsa ortada normal kadın doğumcuya değilde perinatoloğa gitmeni tavsiye ederim aklın karışmaz😊