Snmdrm Beneğim cuma günü doğacak nasipse rüflü yatağı almayı düşünüyorum ? İlla reflüsü oluncamı almak gerekiyor . Yenidoğan bebekler için reflü hem gaz sancısınıda goturuyormuş rahat edıyorlarmış sizce almalımıyım alan varmı ?
Deletedmom_110 Snmdrm babynsetiniz varsa altına yastık koyabilirsiniz kafa kısmına aynı görevi görüyor
Milenaa Snmdrm kesin alacağım dediğim bir üründü ve aldım, sadece beşiğin içinde değil yan korumaları olduğu için koltuğa yatağa da koyabilirim ve en korktuğum kusarsa boğulabilirmiş bebekler tehlikeyi en aza indirmesi için aldım reflü için değil. Tavsiye ederim babynestten daha ucuz ve mantıklı geliyor bana
Porsuk7062 Snmdrm bebegim doğduğundan 1. Buçuk yaşına kadar aralıksız olarak kullandım. Resmen elim ayağım oldu. Bebek sallamayi tavsiye etmem ama bebek sallerken rahat oluyor. Ek gıda verirken eğimli olduğu icin bogazina kaçmıyor. İlk doğduğunda kustuğunda boğulma riskini ortadan kaldırıyor. Sindirime yardımcı oluyor. Bebeğimde çok şükür Reflü olmamasina rağmen almıştım. İyi ki de almışım. Onunla büyüttüm büyük kolaylık. Beşikten çok onu kullandik.
[silindi] Bende istiyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Alan anneler Markasını aldığınız sayfaları da belirtiseniz belki daha kolay olur 😌
Bellacaio Snmdrm reflü olmasın diye kullanılır demişlerdi bana oğlumda kullandım hiç kusmadı. 15 gün kadar kullandık. Şimdi kızıma da kullanıcam. [silindi] çok iyi birseye gerek yok, uzun kullanılmıyor zaten sorun yoksa bebişte. E bebekte 150 tl vardı
Rukiye24 [silindi] Snmdrm sevibebe babynest var e bebekten aldım güzel ben beğendim kullanan biri önerdi hemde sapkı odadan odaya geçirebilirsiniz rahatlıkla bebek içindeyken taşıyarak geniş baya
Bellacaio Porsuk7062 ek gıda da oturmayan bebeğe yemek yedirmek yine de sakıncalıdır ama. En azında destekli oturur pozisyonda olmalı yemek yerken. O konuda tavsiye etmem kimseye ama kusma sindirme vs evet kullanımı önemli bencede.
lunam Snmdrm ben almadım, kızım 7 aylık olmak üzere ve hiç de ihtiyaç duymadım. Ben de hamileyken benzer bir soru sormuştum, reflü, kusma problemi vs yoksa ihtiyaç olmaz demişlerdi, şükür öyle bir problemimiz de olmadı.