Ayseozzeybek Mevcutta doktorum var oğlumda kendisine gitmiştim ve çok memnundum ama şimdi klinik açtı ve sanki bana ilgisiz gibi geliyor henüz 3 kez görüştük oyuzden değiştirmeyi düşünüyorum önerileriniz varsa alabilirim sevgili hamişlerim
benkosarim Ayseozzeybek Pendik Medipol de İlknur sayar hanım çok alakadar biri her muayenne de yüzünü görelim diye renkli ultrason bile bakıyor vermeye çalışıyor ilgili herşeyi detaylı anlatıyor devlette tahlil yaptırınca bile istediğin yerde yaptır diyor çok tatlı birisi
findiklibadem Ayseozzeybek on tane doktor değiştirdim içime sineni bulabilmek için en son Pendik medipol Emine ünlü hanımda kaldım hem bilgili hem ne cok soguk ne cok sıcak yani anne gibi
ipekotlu Ayseozzeybek medikalpark Maltepe’de refika hanıma gidiyorum. İşini kendinden çok emin şekilde yapıyor. Her şeyi sorguluyor, hiçbir sorumu geçiştirmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim :)
benkosarim Ayseozzeybek muayene ücreti ₺300 Pendik kartınız varsa internetten başvuru yapıp alabilirsiniz 240 TL doğum ücreti 4900 lira normal doğum sezaryen zorunlu 6250
benkosarim Habibe-280328 vallahi ben İlknur hanım’ı çok beğeniyorum hep odasının önü dolu bir şey olduğu zaman da hiç çekinmeden her şeyi açıklıyor sağlık ocağında tahlili yaptırıyorum istediğin yerde yaptır diyor