seraap Kizlar 28 haftalik hamileyim uykum cok kötü oldu cok uykusuz oldugum halde cok zor uyuya kaliyom 2-3 saat sonra tekrar uyaniyorum ve sabah 8 lere kadar yatamiyorum benim gibi olan var mi yada önerebilceginiz birsey var mi 😐
Deryadeniz63 seraap Bende ayni 28 haftaligim ilk aksam cok uykum gelio diye hemen uyuyom sonra geceleri cok sık sekilde uyaniom sabahda gun acilir acilmaz gozlerim hemen acilio İş yerindede gun boyu uykusuz bi sekilde geciriyorum ayni durum yani 😩
Ayseguls seraap sabah yatıp öğlene kadar uyumak bulabildiğim çözümler arasında. Mesela birazdan gidip yatıcam çünkü gece uykular bölük pörçük 🙇🏼♀️
BusraSY seraap Emin olun en rahat dönemdesiniz 🙈 31.haftamdan beri yatağa girdiğimde dön sağa dön sola asla uyku tutmuyor. Gözlerimden resmen uykusuzluk aksa bile uyuyamıyorum. Sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor uyusam da tuvalete kalkıyorum. Sağa yatsam bebek batıyo düz yatsam nefes alamıyorum sola yatsam rahat edemiyorum😂😂 Allah yardımcımız olsun. Yinede güzel şeyler ❤️
Minnakkkk seraap oooo bunlar daha ıyı günlerınız 35.haftamdayım yarım saatte bı tuvalete kalkıyorum zaten sağa sola donmek tam bir işkence 😀 uykuya cok zor dalıyorum cok zaman gecmıs gıbı uyanıyorum ağrıyla eşim uykunda ağlıyorsun dıyor ama kızım ıcın yıne de cok güzel seyler ❤️❤️ Bır ay sonra Yanımda olacak ya sabırsızlanıyorum ❤️
Gozdenur Tek degilsin. Uyusamda cok az uyuyorumnerken uyaniorum gece uykum gelmio. Bide calisiyorum sen dusun halimi 😕 ben boleyimde kocam niye bole blmiorum🤣
EsraDabakzkal Deryadeniz63 kızlar bunlar iyi günleriniz. Siz birde 34 ten sonra görün uykusuzluğu. Ne yana dönseniz batıyor. Nefes alamıyorsunuz. Kıymetini bilin bu anlarınızın:)
deletedmom6295 EsraDabakzkal hamile hamileye bunu yaparsa dışardakiler neler yapmaz tam bir içerideyken rahat günlerin diyen teyzelerin uyarılarından olmuş 😀