Mervfrt1 Kızlar benim 2.gebeliğim 25. Haftadayım ama kızıma hamileyken 40 haftanın son gününe kadar asla enerjim bitmedi ve asla yorulmadım ama oğluma hamileliğim daha şimdiden çok ağır çok çabuk yoruluyorum acaba cinsiyete göre değişir mi bu
NurrrH Mervfrt1 bende öyleyim 🫠 kızım 38de doğdu ama dinçtim son ana kadar. Oğlumda şuan 29+3 günlüğüz. Daha şimdiden zorlanıyorum. Son ay ne yapacağım bilmiyorum
Mervesya Mervfrt1 bende oglumda asiri rahattim bulantim hic birsey olmadi suan kizima hamileyim 22 haftaym ama mahvoldum ne halim var ne enerjim bel agrisindan maf oluyorum
eslemesila Mervfrt1 al bendinde o kadar 3 kız getirdim bigun agirlasmadim herseyi yaptım ama bundan ilk öğrendiğim hafta hicbisey yapamaz hale geldim şuan 36 oldum ve yemeği bile zor yapiyorum
Ledeyna21 Mervfrt1 yaşlısınız diye değil ama hanımefendi haklı tabi zaten her hamilelik çok farklı ama gerçekten her geçen yıl hamilelik çok daha zor oluyor ilk gebeliğim 23 yaşında oldu çalışmama rağmen asla yorgun bitkin değildim ama şuan 29 yaşındayım 17 haftalık gebeyim her an uyumak uzanmak dinlenmek istiyorum
Mervfrt1 Mervesya NurrrH bende şimdiden onu düşünüyorum çünkü 3 yaşında bi kızım var ve baba aşırı düşkün yandım sanırım
Mervfrt1 Mervesya o mide bulantısı kızda Allah’ın emri ya çekmeyen yoktur 😅 benim 5. Ayımdan sonra geçmişti mide bulantılarım yanımda hep çubuk kraker taşıyodum
Ayseeyuun Mervfrt1 benim de ikinci gebeliğim. Oğlumda 3 ay bulantı çektim sonrasında bıçak gibi kesti çok dinçtim son aya kadar. Ama şuan kız bekliyoruz nasipse 20 haftalık hamileyim ama ayakta bile duramıyorum. Çok afedersiniz kuyruk sokumuna doğru inanılmaz bir bel ağrısı yaşıyorum ayakta durunca. Kasıklarım karnımın altı hemen ağrıyor. Hiç enerjim yok hep yatmam gerekiyo :((