Zeynep_61_70 Kizlar bir sorum daha olucak ben 17 hafdaligim şuan ve bir hafdadir bilmiyorum çocuğun baskısından mı neyden anlamiyorum ama böyle midemin üstü yanı göğüs ortamda sıkışma oluyor basıncı mıdır bu bu durumu yaşayan varmı aranızda
ayse-nur94 Zeynep_61_70 ay bndede var 17. Haftada başladı bnmde. Bende sebebini doktora gidince soracaktım
Dahayeni1 Zeynep_61_70 kendimde yaşadığımı söyleyeyim benim de 6 ayda olmuştu magnezyum yazmişti dr ben pek kullanmıyordum ama içince geçti yine dr kontrolünde konuşursun inşallah canım sağlıkla kal
Zeynep_61_70 ayse-nur94 aynen canım ya bende birdaha hafdaya randavum ancak ozaman sorucam kalp diye korkuyorum ama çoğu kişi normal diyor sende de oluyor mus baksana ozaman normaldir diye düşünüyorum İnşallah 😔😔
ayse-nur94 Zeynep_61_70 normaldir inşallah canım benim de randevum cuma gününe bir bilgi alırsam yazarım canım
Zeynep_61_70 ayse-nur94 bugün gidecekdin dimi canım doktora bana haber vermeyi unutma olurmu bende vallaha bekkiyorum senden haber merakla ☺️☺️
ayse-nur94 Zeynep_61_70 canım valla bugün doktora gittim ama öyle bir durum vardı ki hiç bir sorumu soramadım sabahtandır onun üzüntüsünü yaşıyorum yeni girdim siteye bile kusura bakma valla. 😒😒
Zeynep_61_70 ayse-nur94 anladım canım olaun önemli değil olmadı ben öğrenince sana haber ederim ama çoğu kişi kan azlığından da oluyor dedi yada demir eksikliğinden