Edanur54 Gebeligimin basindan beri dis apselerim dis agrilarim var 6 ayima kadar ufak tefek basit ilaclarla gargaralarla atlattm suan 36+5 im ve 1 haftadir antibiyotik bile kullanip atlatamadgm bir dis agrim var sadece gunde 2.saat uyuyabiliyorum artk pert oldugum zaman uykudan oda 2 saat sonra dis acisiyla uyaniyorum doktorlara gpzuktum acilde ancak dogumdan sonra diyorlar bugun bir doktor rahatlatmak icin ufak bisi yapilabilir dedi gene acil dis hastanesindeki ozelemo gitsem ne yapsam yaparlarmi 36 bitmek 37 olmak uzereyim zarari ne inanin bilmiorm ama bugune ladar hep 6 ayindan sonra bebek ke dini korumaya aliyor diye beklettmslerdi beni
aysecigdem Edanur54 canım öncelikle geçmiş olsun bende şuan 6.aydayım benimde diş problemim var doğum doktorundan onay getir çekelim dediler ama antibiyotik fayda vermedi sana tavsiyem özel bir muayenehane bulman ben buldum ona gidicem inşallah
Edanur54 aysecigdem canim en kisa zamanda bir cozum bul benimki sanirim dogumdan sonraya kaldi insallah rabbim sifa verir tez zamanda dis sorununu halledersin