Anne-bebek60 Ebru_cekin06 bende gölbaşımdayım 1 ay oldu tasınalı takıbı orda yaptıgım için memnun kaldım baya ordan takıp edıyorum Gölbaşı sehır hastanesı evmın asagısında ama işte Değiştiremiyorum
Ebru_cekin06 Anne-bebek60 sehir hastanesi guzledir yakin olsam benxe oraya giderdim ama sincan baya var arasi ilk dogumda orda yapmistim cok memnun kaldim odalar guzel dogum yaptin oda cok genis banyosu fslan da vardi dogunhanede
Anne-bebek60 Ebru_cekin06 Benm ilk bu bakalım memnun kalan baya var acaba kendı istedıgın doktora özel muayene alabıliyormsun Dogum için
Ebru_cekin06 Anne-bebek60 masallah allah sağlıkla kucana alirsin inşallah normal mi olcak kacinci haftadasin
Anne-bebek60 Ebru_cekin06 Hade baklm hayırlısı olsun şeker yükleme testi yaptınmı bide hangı doktora gıdıyorsun benden daha tecrubelsın bır anne olarak ıkıncı doğum senin
Ebru_cekin06 Anne-bebek60 seker yükleme değil aclik tokluk yapildi erken dogum testi aldilar birsuru kan aldilar iste carsamba gidicem evet dogumu yasadim biliyorum ama insan yinede korku heycan var 🤣
Ebru_cekin06 Anne-bebek60 evet ama sonu muhteşem o koku i buluşma 😍😍😍 hala hala heycanliyim o duyguyu yasamsamda