Buseufuk1531 Kızlar bişe soracam hamıle olunca sürekli üstüne birşey dökermişsin öyle duydum hep bunun anlamı nedir bı anlamı var mı veya 😂😂
SbhtYlmz Buseufuk1531 duyduğunuz kişiye sorsaydınız keşke bunu…ilk defa böyle bişey duyuyorum ve kusura bakmayın ama aşırı saçma…burdaki kimsenin duyduğunu sanmam ayrıca ne anlama gelebilirki bu?Buna bi anlam yükleyende bnce kendi uyduruyordur zaten
asuyalin Buseufuk1531 ben göbeğime kaynar dökmüştüm 😞 sakarlık hamilelikte artan bir durum vücutta denge noktaları değiştiği için.
mhrmom Buseufuk1531 harbiden ben de çok dökerdim üstüme bir şeyler ama hiç farketmedim taa ki postu okuyana kadar😂😂
2Bebek1Anne Buseufuk1531 evett yaaa karnım büyüdüğünden beri üstüm asla temiz kalmıyor şuan bile kahve içerken istemsizde yine döktüm 😂 neden acaba
cimcimemmmm 2Bebek1Anne bende cok dokerim ozellikle de haftalar ilerledikçe daha bi sakar olmusum . Üstümü giydiğim ayni gün kirletirim 😅😅
ardenmoms Buseufuk1531 bunun bir anlamı var mı bilmiyorum ama ben de hamileyken çok sakardım sürekli bebek gibi üstüme döküyordum snfkdkskdk
girl_boy_annesi Buseufuk1531 ben devamlı parmağımı keserim hamile iken normalde hiç kesmem 2 hamileliğimde de aşırı parmak kestim 🥺
2Bebek1Anne cimcimemmmm 😂😂😂 ahahahah hayırlısıyla bi doğursaydım perileri gelmeye başladı suan bana 🥲😂
suscarparimm Buseufuk1531 Duymamıştım hiç ama beyaz takıntım var ve ne zaman giyip bi yere gittiysem bişey yediğimde hep dökmüşümdür bunda da kızımda da 😂
Mrv_77_77 suscarparimm o bende de oluyor beyaz giydiğim an direk kirli sepetine çok üzülüyorum yarım saat bile kalmıyor üzerimde