Dematrions Merhabalar .nasipse Şubat’ta doğum yapacağım .ve tekrar hamile kalmamak için bu islemi düşünüyorum .yaptıran ; yada düşünen ,araştıran varmı ? Konuyu tartışalım 🤗
Emily37 Dematrions ben kendim düşünmüyorum ama yaptıran arkadaşlarım var.geçen sene 3.çocuğunun doğumunda yaptırdı arkadaşım herhangi bir yan etkisi yok bir sorunda yaşamadı ama başka bir arkadaşımda yaptırdı ve hamile kaldı.nasıl böyle bişiy oldu anlamadık
Sevimefealp Dematrions benöde şubat sonu 3. Bebeğim dünyaya gelicek yaşım 31 ama bağlaymayı düşünüyorum allah olmayana versin
Dematrions Merak ettiğim sezeryanpa beraber iyileşme süresi uzuyor mu acaba ? Yada hastanede kalış süresi .gerçi doğuma yakın hem fiyatı hemde işlem detayı ile ilgili bilgi alacağım .ama kafamda deli sorular …
Dematrions Sevimefealp amin amin canım .isteyene ; arayana versin .istemeyenede günahına girdirmesin .
Emily37 Kahvesever aynen öyle canım bu yüzden hiçbir korunma yöntemi bana mantıklı gelmiyor.ben 13 senedir doğum kontrol hapıyla korundum.ikinci çocuğa karar verdik bıraktım ve 6 ay sonrada hamile kaldım.yani herşeyi düzenli kullanırsak dikkat edersek ve iyi bir doktor bulup tüpleri bağlatırsak hamile kalmak zordur