adenleyolculugumuz_ 117 ile hamile kaldım 19+0 şuan güncel kilom 109 🫶 ben aksine yiyorum ama ilk üç ay müthiş verdim bulantıdan hiçbirşey yiyemedim
Yavuzseliminannesiii Gakko2352 senle aynıyım 99 ile hamile kaldım 36 hafta 107 kiloyum inşallah daha çok almayız 🤲
Gakko2352 Yavuzseliminannesiii ayy inşallah canım benim doktorum başta dedi 20 kilo alırsın gözümü korkuttu ama hiç dediği gibi olmadı bide benim öyle kusmam da olmadı çok şükür 😊
Damy_mom Tufu Hamile kalmadan önce iştahım çok açılmıştı inanılmaz bi şekilde 98 civarıydım ama ilk 3 ay kusmaktan 90 92 arasında oynuyordum şu an 31+3 95 im
Tufu Damy_mom ay masAllah darisi basima insAllah sende saglikla kucaina alirsin insAllah bizlerede dua edermisin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Enyenianne gazetecimom merhaba postu yazan kişi hamile değil o yüzden önerdim çünkü ben faydasını gördüm ama evet hamile ve emziren anneler için uygun değil tabi
benimmdunyamm Tufu 112 kilo ile hamile kaldım gebeliğin başından beri diyet yaptım doğuma 100 kilo ile girdim şuan 91 kiloyum doğumdan sonra 91 kilo kaldim