Mello29 poncikmom İlk hamileligim 16.haftadayim 2 gecedir özellikle düz yatarken karnimin altında gaz gibi minik hareketler hissediyorum hatta gazdır ya bebis cok kücük hissedemem diyordum ama bir taraftanda acaba mi diyorum 🥰
mre1630 Kleopatra- ilk gebeliğin mi canım böyle geç mi hissediliyor bebek birde göbeğin çok oldumu bazılarının hiç olmuyor ya
Kleopatra- mre1630 Göbeğim de var yusyuvarlak. 😂 Çıkmak istiyorum diye bağırıyor resmen. Kolay mı 23 kilo almışım. 59la hamile kalarak üstelik.😂
mre1630 Kleopatra- benimde ilk canıım senin gibi geç mi hissederim ki bazıları erken hissediyormus ya zayıflar mı öyle acaba 😀
Kleopatra- mre1630 Ben zayıf değildim öyle çok. Balık etliydim hafif. Güzeldi yani fiziğim. Kiloyla bir alakalı var mı bilmiyorum açıkçası.
Kleopatra- Anneperi Daha çok erken zaten :) Ben 28den sonra kilo almaya başladım. İlk zamanlar veriyordum hatta almak yerine. Sonradan biranda fırladı. Tutamıyorsunuzda.🙂
poncikmom BBuseY ben 57 ile kaldım hala aynıyım çünkü 16.haftaya kadar kustum🤭 Bundan sonra alırım herhalde😅
poncikmom Mello29 ilk başlar bende öyle sandım. Sonra dedim önceden olmuyordu demekki bu bebekmiş dedim🤭😂
Irem34_52 Ilkte 18.hftamda hissettimnet sekilde tekme atmisti smdi 15 haftaha girdik 2gundur sadece birer ke hafif dokunus gibi his var emin degilim sert olmadigi icin bakalım bekliyorum ozlemisim bi hisleri 🥰