Gamzeeee16 Melteeeemm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 💋🥰
Nutlay Çok geçmiş olsun darısı başımıza benimde bugün 40+1en ufak bir sancı bişey yok çarşamba sabah yatış yapacam suni sancı ile bakalım nasıl olacak çok korkuyorum 😔
Dyg___ Tarikipek 36. Haftada suyum gelmişti hemen gittik hastaneye yolda sancılarım başladı ve hastaneye gittiğimde şiddetlendi. Gittiğimde 4 cm di açıklık ve 1 saat 45 dk içinde doğum yaptım. Yani beklememek gerekiyor ne olacağı belli olmaz
fat1ma_ Melteeeemm ne güzel Keşke her devletteki ebeler böyle olsa. Sizin adınıza çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah bebeginize ve sizlere🙏🏻
Svvl34 Melteeeemm oyy ne kadar güzel bir doğum Rabbim bizlere de nasip eder inşallah🙏🏻 Sayılı günlerimiz kaldı🫣 Sağlıkla büyütün inşallah çok tebrik ederim🥰🥰
tlnm Doktorum su geldikten sonra bir saat vaktiniz var bir saat içinde çıkın evden demişti ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü bir saat de yolda geçer zaten riske atmamak lazım