Nqhn23
Merhaba bende senin gibi hep cevap arardım şimdi 7 haftalık hamileyim. :) Allah sana da hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben hep yumurtlama günümü hissederdim ağrım olurdu. Ancak riske atmadık reglm bitti. 2 günde bir ilişkiye girdik. Yumurtlamamdan 3-4 gün sonra falan kasıklarımda batmalar kramplar sanki orada bişeyler oluyor :) göğüslerim şiş ama acı hiç yok neyse aradan zaman geçti reglme daha var tez canlılık yaptım reglime 6 gün kala kanda değere(beta-hcg) baktırdım. 2.29 çıktı Buda gebelik yok demek üzüldüm o kadar belirti boşmuydu dedim cünkü emindim sancılar kramplar kasığımda neyse bu arada vajinamda kaşıntı var mantar olmuşum doktora gittim. Fitil verdi falan bide Batikonla vajina temizliği yaptı. Daha sonra reglme 3 gün var tuvalette idrardan sonra sarı akıntı gelmeye başladı bende diyorum ki aaa reglm başlıcak ondan oluyor sonra ardından koyu kahverengi bir leke onuda mantar oldum ya batikon kullandı doktor o sanıyorum. Neyse benim adetim hala yok 3 gün gecikme oldu içime kurt düştü. Test alayım dedim yine hüsran ama en azından beynim rahatlasın stres oldum reglm gelmiyor diye düşünüyorum :) sonra bir baktım pozitiffff :)))) mantar olmamın sebebi de östrojen hormonumun artmasından dolayı olduğunu düşünüyorum :)