Gamzeuzmay Basak0503 2 ay küvezde kaldı doğum yaptıktan sorna şimdi kızım 11 aylık çok şükür baldan tatlı bal sendromlu bir kızım var
YvonneArwen munevver_frt memorial Yunus hoca riskli gebelikler için de çok iyi bir doktor şuan fiyatı 600 tl hiç düşünmeden git derim.
munevver_frt YvonneArwen giriş ücreti çok yüksek maalesef. Ben ayda 3 kez gidiyorum bütçemi aşacagını düşünüyorum 3 kez girişte çok teşekkür ederim ama
YvonneArwen Ledeyna21 neval hanım klinik açınca gamze hanıma gittim çocugumun böreğinin büyük olduğunu söyledi çok üzüldüm çok endişelendim detaylı ultrasona gittim bir hafta sonra ve böyle bir şey olmadığını, gayet sağlıklı olduğunu ve bir problem olmadığını söylediler. Ben de şuan gamzeye devam etmem gerekir mi kararsızım. Diğer memorialda yunus hocayı denemeyi düşünüyorum fakat o da 600 tl olmuş.
munevver_frt YvonneArwen bende daha yeni doktor olduğu için tercih etmedim açıkcası, Aydın hocaya gidiyorum
Jindanmm Benim doktorum da yunus çavuş çok memnunum,sen bişey sormadan herşeyi söylüyor zaten aklında hiç soru kalmıyor. 20 haftalıkken rahim kısalığı oldu yunus hoca serklajımı çok iyi bi şekilde yaptı devamında yakından takip etti. Şuan 33 haftalık olduk 🙏
mercimektanesii munevver_frt yaa yorumlar çok iyi diye ona gitmiştim bi kere muayene oldum daha modada güzel ılımlı davrandı dediğiniz gibi sanırım özel die kendini değiştirmiş
munevver_frt mercimektanesii kesinlikle öyle devlet hastanesinde çalişiyorken inanın hastaları azarlıyordu müthiş bir ego ve özgüveni vardı özele geçince insanlar para verip hizmet aldıgı için kendini değiştirme mecburiyetine girmiş bence
Basak0503 Gamzeuzmay ay canım,yavrum benim büyümüş bile maşallah ona, bende doğum yeni oldu,küvezde sanmıştım, benimde kızım 64 gün küvezde kalmıştı zor zamanlardı şükür benim kızımda sağ Salim çıktı 16 aylık şimdi 🌸🥰
Busmahhal ilaydaelcinn_1 merhaba . Yılmaz hoca sultan Hastanesi’nde şuan. Ben de oraya gitmeye başladım.
Zeynep211237 munevver_frt evet ya onunda randevusu sıkıntı. Ayda 1 kontrole gidiyorum zaten her kontrol çıkışı hemen randevu alıyorum 1 ay veriyorlar bu şekilde ay ay kontrole gidiyorum