munevver_frt Ocak ayında 5 aylık erken doğum ile oğlumu kaybettim bu ay çok şükür hamile oldugumu öğrendim riskli gebelikleri takip eden önerebileceğiniz bir doktor var mı Diyarbakırda?
cimcimemmmm Ozel diyar dünya park hastanesi var. Doktorundan memnunum henuz dogumunu gormedim ama serklaj oldum orada. Simdide hastane taşındı yeni adı dünya park bu hafta açılır belki. Acilmasini bekliyorum kontrole gidecem munevver_frt
ilaydaelcinn_1 munevver_frt Riskli gebelik denince aklıma sadece Özgür Özkul gelir benim. Kemal polat villalarında kliniği, ayrıca Batı hastanesi doktorlarından. Ben en son gittiğimde 250 ödüyordum doğum yaptım falan derken en son 300 olduğunu duymuştum. Evet biraz cep yakıyor ama değer mi dersen kesinlikle değer derim.🌸 Bu arada sabrınız bol olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah bu bebeğinize zamanında ve sağ salim kavuşmak nasip olur ❣️
aysimaaturkann munevver_frt kesinlikle özgür özkul ben dbakırlıyım annem 2 gebeliğinde doğumuna kadar ona gitti şimdi ben evliyim ama mersindeyim dbakırda olsam ondan başka doktora gitmem
myangelson munevver_frt perinatolog olarak Ahmet yalinkaya var serklaj yaptı bana. Ama ben Diyarbakır Memorial de Aydın Ilgın takipliydim riskli gebelik grubundaydim o takip ediyordu beni ve doğumumu o yaptırdı erken doğum yaptım rahim yırtılması başlamıştı acil doğuma aldı hayatımı kurtardı diyebilirim. Çok bilgili birisi ve çok ilgili bir doktor. Yapısı gereği biraz sert duruyor ilk bir kaç muayenede tanımadığım için pek sevememiştim ama şuan gerçekten gidecegim tek doktor o. tayin çıkıp buradan gideceğiz 1 yıl sonra ama hamile kalırsan benimle iletişimi koparma gittiğin yerde doktorlar öneririm yardımcı olucam sana diyor. doktorumdan çok memnunum Allah ondan razı olsun 🙏🏻
munevver_frt cimcimemmmm ne kadara yaptı serklajınızı peki doktorunuzun ismi nedir? Çok teşekkür ederim cevapladığınız için
ilaydaelcinn_1 cimcimemmmm Gebeliğimin ilk haftalarında Yılmaz Bey’in hastasıydım. Hatta vajinismus tedavimi de kendisinde oldum. Hastanenin taşındığını yeni duyuyorum nereye taşındı 🥲
cimcimemmmm munevver_frt serklaj bence sezeryan parasıyla bir gibi . 3 bucuk aldılar. Dr um Çelebi basuguy muayene ücreti 100 dü 120 ödedim son 2 kontrol Yeni hastane taşındı bence muayene ücreti de zamlanmistir😅 150 yaparlar diye düşünüyorum
Ledeyna21 cimcimemmmm çelebi hoca özel dünya doğumda değilmiydi diyarpark neresi bilmiyorum ilk defa duyuyorum sizden
cimcimemmmm munevver_frt 12+3 te oldum . Benim gebeligimde riskli erken doğum riskim de var . Sadece yatış vermiş doktorum
munevver_frt ilaydaelcinn_1 çok teşekkür ederim ben kemal Polat sitesinde oturuyorum, doktora gideceğim öneriniz ile çok teşekkürler. Önceki gebeliğimde bende batı hastanesinde bir doktora gidiyordum şu an tercih etmiyorum
cimcimemmmm ilaydaelcinn_1 yılmaz hoca da cok iyi diye duydum. Sen anlatir misn nasil biri . Dogumlari felan nasil
Busmahhal ilaydaelcinn_1 merhaba . Yılmaz hoca sultan Hastanesi’nde şuan. Ben de oraya gitmeye başladım.
Ledeyna21 munevver_frt ben bi önceki hamileliğimde Nafi sakara gidiyordum memorialde memnundum hoş bi doktor bayağıda bakıyor ilgileniyor bu gebeliğimde bir defa gittim onun fişi olmayınca Burhan beye gittim ama sürpriz gebelik olunca oda pek ilgilenmedi bende hiç bişey soramadım anlayamadım yani pek ilgilenmedi gibi doktor tecrübelerinizi ve doğum ücretlerini de yazarsanız seviniriö bilgi edinmiş olalım 🌺
cimcimemmmm Ledeyna21 ondaydi 2 haftadır kapanmış o hastane . Yeni hastane inşa edildi oraya taşındilar. Yarin bu hafta açılması bekleniyor . Yerini bende tam olarak bilmiyorum celebi hoca konum atacak bana
cimcimemmmm Ledeyna21 dünya park diye adini değiştirmişler. Iyi de olmuş eski adini hala karıştırıyorum 😅
munevver_frt Ledeyna21 salı gününe gamze hanıma randevu aldım memoriale eğer ondan da memnun kalmazsam özgür özkula gideceğim daha öncede aydın ılgına gitmiştim tıpkı burhan hoca gibi hiç bişey söylemiyor açıkçası bizi tatmin etmemişti buradan birbirimizi bilgilendirelim
Cidoliko cimcimemmmm yeni hastane lunaparkın tam karşısında okyanus kolejinin tam yanında ben görmüştüm oğlumu okula götürürken🌸
ilaydaelcinn_1 cimcimemmmm lunaparkın oraya taşınacağını öğrendim şimdi, ben yılmaz beyin hastasıydım ama ilk birkaç ay tek gidebildim, sonrasında değiştim doktorumu Bower Hospital’da doğum yaptım. Değiştirme sebebim de hastanenin yoğunluğundan dolayı doktorun gereken ilgiyi gösterememesiydi. Yoksa yılmaz beyden memnundum yani ama hastası çoktu ve herkes dan diye içeri giriyordu bende yapamadım 🥲