Honeyballl onurhan arkadaşlar bir sey sorucam yaa ben şimdi uyumak istemiyorum ama bir şekilde uyutulmuş oluyorum bana taktik maktik verin başım dertte bu annis babis ile. Kaynana görünce gibiler yaaa 🤣🤣🤣
fatmaa37demi5 _mira_2022 vallahi galiba icerde karnı tok sırtı pek. Sıcak da. Kış geldi diye cikasi yok galiba😅 vallahi çok rahatım hicbir ben geliyorum belirtisi de yok
1prensannesi__ onurhan Biri şu inatçı anneme söyleyebilir mi yüzümü göstermicem göstermiyorum işte biri durdursun şu kadını artık be sürekli yiyip duruyor ağzı hiç boş durmuyor babam benimle ilgilendiği zaman tekme atmaya bayılırım ama şu kadını alın başımdan yapma diye sürekli dürtüyor beni 😅😆😜😜
irosiva Offf insan annesinin karnında da rahat edemiyor sürekli tekme atayım diye birileri dürtüp duruyor 😒😒😒
minikturtam1 onurhan annemin aşırı duygusal , sitresli ve negatif hallerindan cok sıkıldım. Kaygilarından arınmalısın anneciğim . Böyle yaparak hem beni hemde kendini çok üzüyorsun. Daha pozitif olmayı deneye bilirsin neyse kavusmamıza çok az kaldı. Ve artık beni kendi halime bırak. Her tekmelerime karsılık vermek zorunda degilsin
Ess28 Anne niye bu kadar duygulastin sen.. lütfen durmadan aglama :( positif ol, negatif dusunceleri at aklindan. Beni de üzme olur mu 🥺💜 Bak beni yarin ilk defa göreceksin, Allah izin verirse. Lütfen kaygilarini birak.
Morkelebek26 onurhan arada hiç hareket etmiyorum ki annemin kalbine insin, sonra kıyamıyorum ufak bir tepikle sadece uyukluyorum sakin ol diyorum. Gece olunca da sabahlar olmasın derdi sanırım 😁😄
HavvaSonmez03 onurhan Annem şimdiden söylenmeye başladı hiç durmazmışımmm 🙄🙄 çıkınca daha beter olcam görsün gününüüü
2baby1moms Biri anneme yemek göndersin allahnaşkına kadın hergün kaşarlı sucuklu tost ve yoğurtlu sarımsaklı makarna yiyor içersi leş gibi kokuyor. O kadar tepikliyorum da onu sevdiğimden sanıyor 🤦burdan çıktığımda annemle hesaplaşmanın var onu en çok hassas olan noktasından vururcammm babamdan 😂😂😂babam benim annneeee 😘sen elin kızısın ben babamın kızıyım👸 koku işi de bir parfüme bakar😄 prensesler de kokar👸