Emirsmomm onurhan Anne lütfen bırakta evi istediğim gibi karıştırayım parfümleri etrafa sıkayım, çamaşır suyu ile oynayayım, buzdolabın karşısına geçip 10 saat bön bön bakayım lütfen anneee! 🥴
Zumraninannesi06 onurhan her gece annemi geç saate kadar tekmeleyip uyumuyorum doğunca da böyle olacağım diye alıştırma yaptırıyorum ne düşünceli bir kız evladım 🥳🥳
Elifknt onurhan anneme o kadar yeme diyorum hepsini tekrar geri çıkarttırıyorum daral geliyor yeme işte be kadır dur biraz daha kusturayım da tiksinsin🤣🤣🤣🤌🏻🤪
Melinya Son haftalar ya annemin karnında sert akrobatik hareketler yapimde, gerim gerim gerilip tüm karnı çatlasın. Niye, çünkü neden olmasın.
Heyecanli_gebe1 Bi durun anne yahu .sabahtandır seyahat halindeyız şimdi de babam uyutmuyo ayıp ama duyuyorum 🫢🫣
Sermec27 Yeter artık bir şeyler tıkıstırıp durma ağzıma be kadın dişim ağrıyor yemek istemiyorum sen inatla ağzıma bir şeyler sokup duruyorsun yemiycem işte yemiycem benim midem değil mi yemiycem kuruyup gitsem de yemiycem ihh ihh yemiycem 😁 15 aylık oğlumla her günümüz böyle geçiyor valla
Aselinannesi3 onurhan Annem hep bana şarkı söylüyor. Sesinin çooook güzel olduğunu düşünüyor. Söylemesin diye sürekli tekmeliyorum ama hoşuma gittiği için tekmeliyorum sanıyor🤦♀️ Eee napacaksın anne işte idare edicem bir süre dahaa👼😂
Lavanta27 onurhan yerim iyice daraldı annem sürekli hareket etmemi istiyor.Tatlı yiyip beni dürtüyor izin vermiyor bi uyuyak🙄😤(Doğunca seni uyutsam tombik yanaklarıma aşk olsun😄)