onurhan Lütfen biri annemi durdursun 2 aylık bebeyim sürekli meme sürekli meme 😒 ben hamburger istiyorum köfteci Yusuf istiyorum istiyorum sadece 💃
Melike onurhan Kesinlikle o kadar emeklemeyi bekledim annem beni ikidebir alıp salona götürüp duruyor hahshsh 😂
Ranammmm onurhan Annemi çıldırtmama az kaldı biraz daha uykusuz, huysuzluk yaparsam bu iş tamamdır annemi oynatıyorum😂😂😂😂 biri beni durdursun 🥴
Deletedmom_110 onurhan Annemi uykusuz bırakmaya bayılıyorum tam bir ilgi manyağıyım beni kucağından indirdiği an çığlık atıyorum uyumayı da hiç sevmiyorum beni sallaya sallaya zorla uyutuyo alın başımdan şu kadını 😂
onurhan ardenmoms köfteci Yusuf’un köftesini yemek için cidden çok aç olmam lazım lan adam çiğ yapıyor köftelerin içini 🤧
Derya onurhan Yeter artık anne bu ayakkabıları giymek istemiyorum😂 çıplak ayak yürüyeceeeğiiim cıbıl cıbıııl
Milosee onurhan biri anneme söyleyebilir mi ben iyiyim ama onu korkutmak için arada haraket etmiyorum canıma değsin daha neler yapicam bunlar iyi günleri annemle babamın