Hanife12_ Yumurtlama 15 Eylül.. denedik. Cuma günü kan tahlili 4.5 Yarın ( pazartesi ) kan tahlili yapsam sonuç sizce ne çıkar? Olumlu mu? :/ adetime bu arada beş gün var.
Tamarix Hanife12_ benimde 15-16 Eylül kan vermeye korktum 3 gün var sizin erken çıkmış dilerim yükselir 🙏
Cerennnn5858 Hanife12_ benımde aynı gün yumurtlama evde test yaptınmı canım ben yaptım bugün erken gebelik testi negatif cıktı. Bat 1 ekim. Kan vermemek ıcın zor tuttum kendımı. Daha oncr kımyasal yasadım. Aynı sekılde kasık agrılarım oldu cok şaşırdım negatifi gorunce
Ece56 Cerennnn5858 benim de aynı sizinle. Bugün test negatif çıktı ama bir kaç gün daha deneyeceğim belki pozitife döner diye. İnşallah isteyen herkes kavuşur.
Tamarix Hanife12_ dilerim yükselir 5 in altı gebelik saymıyorlarmış ya hayırlısı allahtan bende bekliyorum adete son 3 gün
Cerennnn5858 Ece56 erkenmı davrandık anlamadım test için. Bikaç gün bekleyıp gene yapıcam. Belirtin varmı canım
Ddmyu Hanife12_ benimde öyle yumurtlama 15ydi . Bat 28 adete beş gün kala beta 4.00 çıktı siz test yaptığınızda aadete kaç gün vardı
Ece56 Cerennnn5858 göğüslerim hassas birde kasıklarımda bir tuhaf his var. Bel ağrısı da var ama benim fıtık da olduğu için onu saymıyorum. Bir de ağzımda bi garip tat var metal ya da bozuk para tadı gibi
Hanife12_ Ddmyu var.. kasık ağrısı , idrara çıkma sık sık.. gece uykumdan uyanıp hadda.. kahverengi iki damla kanama oldu. Ama kasık ağrısı adet gibi ve her gün oluyor nerdeyse
Ddmyu Hanife12_ muhtemelen pozitif gibi bu belirtileriniz 🧿🙏 inşallah gönlünüze göre olur . Bende beklemedeyim bakalım ..
Hanife12_ Ddmyu inşallah kuzummm yarın gidip kan tahlili yapayım diyorum sence yapayım mı bekleyeim mi
Ddmyu Hanife12_ biraz daha bekleyin bence .. bende dayanmaya çalışıyorum en iyisi beklemek sanki yoksa süründürüyor bu süreç
Hanife12_ Ddmyu cuma günü yapmış olduğum testte bütün herşey düşük çıkmıştı doktor gel ilaç vereceğim demişti. Diyorum madem iki günde beta iki katı oluyor. Diyorlar. İki gün de geçmiş olur gitmişken yaparım ama negatif çıkarsa hüsran.. 4.5 yarın 5 olur mu :(