Boncukveannsi Kızlar ben kapı süsü ve isimli hastane çıkışı yapmak istiyorum ama güveneceğim bir site lazım var mı bildiğiniz🥰
zamaneannesi80 Boncukveannsi kapı süsünü kendim yapacağım, hastane çıkışı içinde ya hobidik yada aklima tasarım dan alacağım instagram dan.. burda en çok bu ikisinin yorumlarını gördüm ☺️
Deletedmom_8 zamaneannesi80 hobidikte ne güzel şeyler varmış ya. Dayanamadım bende hastane çıkışı sipariş ettim almayacaktım normalde 🙉 inşallah gelir dolandırılmam 😂
Esesesssss Boncukveannsi yeni açılmış canım en azından takipçisi çok olupta yarım yamalak boyamiyolar😂😂
Mge-drkk96 Gözde hobi süs Masal_perisi_bebegim ben takip ediyorum hem güvenilir hemde takipci. listesi baya var
Birgul ANNELERİMİZ INSTAGRAM LİNKİ PAYLAŞMAK YASAKTIR BU SEBEPLE YORUMLAR SİLİNDİ. İSİM YAZMA ŞEKLİNDE ÖNERİ YAPABİLİRSİNİZ, MUTLU FORUMLAR💜
zamaneannesi80 Deletedmom_8 evet çok farklı şeyler var klasik tulumların aksine ☺️ Bende büyük ihtimalle ordan alacağım
hulyaca Deletedmom_8 isim belli olsa ben de ordan alacağım 🙈 20 gün gelmesi var o yüzden isim işini halletmem lazım 😂
Deletedmom_8 hulyaca ay aldım ben ya inşallah kazıklanıp dolandırılmam sipariş ettim. Parayı yarın göndereceğim 10 güne gelir heralde 😂
ilgecan26 Bende ekinbabyden yaptırdım hastane çıkışı kargoyu da bugün teslim aldım ☺️ gayet ilgili ve güvenilir ☺️