yanikkozaanne Karacamm canım bende aynı durumdayim sidefer ağızda dağılan toz verdi doktorum diline dokuyorsun eriyince yutuyorsun tozu..
Derya183 Karacamm bende 7 haftamdaykm hergun 2 defa kusuyorum yediğim herşey direk çıkıyor midemde durmuyor bile napicam bilemiyorum
Tubatgn Karacamm ben gece kullanıyorum, Dr danış istersen canım ama genel olarak gece içilmesini öneriyorlar
Stoppedstar Karacamm doktor bana iki değerlikli verdi. Ferplex fol. İçemezsen bile korkma sonra gerekirse serumla takviye ederiz dedi. Ama benim demir depolarım çok iyi durumdaydı. Bence doktora danışmanızda fayda var. Gece uyanıp içip yatanlar oluyor uykuyu bölmeden başucunuzda bulundurup deneyin. Uyuyun belki kandırır beyni.
kbrakca Takviye aldım ben solgar beni rahatsız etmedi kuzenim de vonka kullanmıstı o da hiç rahatsız etmemiş ferro sanol tam gecti derken bulantılarım midemin içine etmişti d vitamini de orzak ocean aldım damla ekmeğe damlatıp yiyorum hiç bişey olmuyo
Stoppedstar Demire ben 14/15 civarı başladım. Daha evvel vermiyorlar ama genel olarak mı demiriniz düşük