Mensuree Kızlar Instagram da sürekli bu sayfa karşıma çıkıyor. Bebek odası takımları satıyorlar. Acaba aranızdan alan var mı ?
Rukiye24 Mensuree yatak aldım montasaire bir tanıdık da almıştı oda takımı güvenilir dedi o kendi mağazaya gidip bakıp almış. Bende internetten sipariş verdim yeni @Oznurozdemir bu arkadaş oradan aldı
Maviii Mensuree yakın arkadaşım aldı, çokta memnun kaldı, gelme süresi uzun sürüyor. ona göre bir de o kurulumlu almıştı. adamlar gelip kuruyordu, kırık çıkık olmadı büyüyen yataklı, şimdi oğlu 3 yaşında beşiği yatağa çevirip kullandılar
Melkee Mensuree Ben aldım daha 3 gün önce geldi hatta baya kaliteli meltem mobilya ile çalışıyorlar büyük ihtimal her şey meltemden geldi.
Maviii Mensuree evet kaliteli zaten gönderilerinden belli. şunu demek istiyorum dolandırıcı veya kötü malı olsa takipçiside alanda bu kadar fazla insan olmaz. ama şey “keşke alanlar evet aldık şöyle böyle” diye yorum yapsalarda alacak olanlar gönül rahatlığıyla alsalar. arkadaşım çok memnun tabi o aldığın da 5-500 civarındaydı şu an 2 katı olmuş daha fazla hatta
Melkee Mensuree Ve ben set şeklinde aldım bebek arabası beşik filan hepsi gayet kaliteli güvenilir ve20 gün içinde geldi