gullokumum Kizlar gebeliği boyunca dudakta uçuk problemiyle sık karşılaşan varmı acaba?26haftaligiz nerdeyse ayda bir uçuk cikiyo beslenmeme de bı o kadar dikkat ediyorum 😴
hemsiree gullokumum benim gebelikten önce çok sık çıkardı. gebeliğimde hiç çıkmadı derken 34. haftamda çıktı 🤦🏼♀️
SbhtYlmz gullokumum Gebeliğim boyunca hiç çıkmamıştı ama yaklaşık 10 gün önce çıktı.Şuan 33. haftadayım 10 gündür gçemiyo😔çok can sıkıcı gerçekten.
Merve201119 gullokumum Benimde öyle hatta Şuan burnumda ve dudaklarımda olmak üzere üç tane uçuğum var gebelikten öncede hep çıkardı hala da devam ediyor 😁
Ceren67 Uçuk virüsü biraz bulaşıcıdır bi krem onla ilgili asiviral diye bi sorun ona göre kullanın bebeğe bi zararı yok uçuğun sadece başka yere elinizi değmeyin çıkmasın farklı bi yerde bi kaç güne kabuk bağlar geçer çoğu gebede çıkar
Ceren67 hemsiree dudak tam kenarında mı çıkıyo benim de şuan yanma var tam dudağımın kenarında korkuyorum uçuk çıkmasından
gullokumum Ceren67 yanma olan yere buz ile tampon yaparsanız iltihaplanmasinin sismesinin önüne geçebilirsiniz. Tecrübe edinilmiş bilgi🙈🙂
gullokumum Faness umarım bu son olur. Sağda salda altta üstte sürekli cikiyo😢tek korkum genital boygeye sıçraması normal doğum istiyorum buna engel olmasından korkuyorum
Ceren67 Faness benim elim de dolama oluştu korkuyorum elime de bulaşsın bide ilk kez mi çıkardınız gebelikte yoksa önceden varmıydı
Faness gullokumum neeee genital bölgemi nasıl çıkacak ordaaa 🥴🥴🥴 Çıkar mı ben zaten sezeryan istiyorum da ahahahshahah
gullokumum Evet can sıkıcı haklısın. Umarım tez zamanda geçer çünkü 12 yaşında bı oğluşum varbi haftadir opemiyorum yavrumu😢