hukukcuanne_06 enakcs o zaman bilemedim olabilir 🙈 ben tek çatı muayenesi olup 3-4 gün sonra doğuma gittiğim için bilemiyorum farklı mıdır değil midir🙈 bel ağrısı falan varsa takipte kalın durumunuzu😇
enakcs hukukcuanne_06 ağrılar geliyor ama şiddetli değil hafif hafif başladı hayırlısı bakalım yarın zaten kontrol var 😂
Sibelmr Bayanalr sabah Bndede nisan geldi doktoro gittim 1 cm açılman olmus ama kanamada birpecetelik oldu sonra kahverengi akintim oldu hemen arkasında muane olduk sinra eve tekrardan gonderdiler beklioriz artik nezmm dogurusam diye😞
enakcs aren6161 evet sümüklü yoğun bişey ama demin yine gördüm benim üçüncü geliyor bugünkü ve defalarca çatı muayenesi oldum dünkü pembemsiydi muayene kaynaklı dedim ama bugünkü farklı
aren6161 enakcs yani nisandir bencede kesinlikle çatı muayenesi tetikliyor ben Nisan sonrası bebeğin hareketlerini hissetmemeye basladim çok sık doktora gittim gün aşırı hep çatı muayenesi yapıldı en son suyum patladi saglikla alin kucaginza hayirli doğumlar insallah hersey güzel olsun hakiinzada
Aysenur45 Minigim38 ne zamandır var ? Benim şuan ikinci gebeliğim 33.haftadayım ara ara benimde oluyor ama geçiyor ⅔ dakkaya. Nişan geldiğinde geçmedi hiç sabaha kadar devam etti.
Minigim38 aren6161 6 kez çatı muayenesi oldum sadece acıklığı kontrol ettiler leke akıntı olmadı hiç. Bide şey normal sezaryen olduğuna farklı şeyler mi yapılıyor hiç biri de normal yaparsın yada sezaryen yaparsın demedi 🤷♀️
Bayanbt Doğumun üç belirtisi oluyor / su gelişi , nişan , sancı . Ben 37. Hafta çatı muayenesi oldum o gün itibari ile kırmızı lekeli akıntılar geldi bence nişandı ve muayene doğumu tetikledi . 3 gün sonra sabah suyum geldi ve öğlen doğum yaptım .
Minigim38 hukukcuanne_06 inşallah teşekkür ederim bugün gittim hastaneye kontrole doğmaz merak etme dhaa diyor 😅
Melinya Minigim38 Annemede öyle demişler bebekte yukardaymış kanala girmemiş daha 5 günün var demişler, o gece sancılanıp doğurmuş annem. O yüzden hiç belli olmaz bu işler çocuk bi anda gelmeye karar verir. 😀😀😀
Minigim38 Melinya ayy evett keşke doğsa da sevsem artık diyorum ama haftası erken diye de korkuyorum küvezde cok uzun süre kalırsa diye ama doktorum bu haftalarda doğsa da sıkıntı olmayacağını söyledi bilemedim yinede 🤷♀️🤷♀️