Maliefem 3 4 gündür belim ağrıyordu ama bugün yürüyemez hale geldim 29+1 hamileyim doktorumu aradim nst çektir dedi qma korkarak gidecem rahim agzi yetersizliligim var bu durumu yaşayıp normal olan var mi
cimcimemmmm Maliefem ben o agri ile dikiş atıldı abana . Ihmal etme sakın ayakta durmamaya calis .sakın yurume bi arabayla hemen git dr ihmale gelmez canim.
cimcimemmmm Maliefem istersen bi acile git hem nst bakarsin hem acilmana baksınlar. Dr nu da bilgilendirirsin
Maliefem cimcimemmmm ay gidecem kocamı bekliyorum nasil agriydi canim hiç geçmeyen bir ağrı demi sanci değil ne yaparsan yap hiç hafiflemeyen geçmeyen bir ağrı
yesim_gzlyrr Benim hamileliğimin başından belli bel ağrım var 31+5′im bazen çok şiddetli oluyor geceleri uyuyamıyorum ama çok şükür kontrollerimde falan bir sorun çıkmadı inşallah sende de çıkmaz 🤦♀️
Maliefem yesim_gzlyrr bel ağrısını bilirim bu 4 Gebeliğim canim bu ağrı 3 4 gündür gecmedi günde 3 kere parol almama rağmen krem sürmeme dikkat etmeme rağmen hafiflemedi sanci gibi xegil zaten geçmeyen bir agri var
cimcimemmmm Maliefem geçmedi benimki taki serklaj yaptılar 3 gunde yattım hastanede iyle biraz biraz hafifledi
cimcimemmmm Maliefem sol tarafta daha çok baskindi ve ön tarafa bobreklere vuruyordu sanci şeklinde. Adımımı atamayacak haldeydim. Benim bu sekikdeydi canim
Maliefem cimcimemmmm doktorumu aradım nst cektir hastaneye geç dedi ebeler oradaymış ona göre gelirim dedi
Maliefem cimcimemmmm ben 4 güne bir pruloton igne vuruluyorum günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum son muayene de 30 mm di rahim boyu
cimcimemmmm Esin gelene kadar dinlen uzan ayaklarının altına da bir yastik birak veya ayaklarini havaya kaldir az suyunu da yanından ayırma
cimcimemmmm Maliefem 2 hafta önce gitmissin . Ay o agri da cok kötü cok iyi bilirim. Tez zamanda gecer insalah . Rabbim hafifletsin ağrılarını kuzu🌺