Melikedogan09 35+4teyim giderken otobüsle gelirken kendi arabamızla gelicez hemen hemen 12-13 saat yolculuk olacak, sizce rislikli mi tecrübeli anneler bakabilir misiniz?
Kizilkafaa Melikedogan09 38. Haftamds 6 saat gidiş 6 saat dönüş ile farklı bir ile gitmiştim bi sıkıntı olmadı, ancsk doktorlar cok önermiyor. 2 saatten fazla oturmaman gerekiyormuş. Ben her molada 15-20 dk yürümüştüm. 🙏🏻
Aloneanqel Melikedogan09 bugün biz de 35+4 üz. Dün 1,5 saat yolculuk yaptım ve inanılmaz sancı yaşadım. Birdaha doğumdan önce yolculuk yapacağımı sanmıyorum sanırım çok zorluyor 😕
Zulubik Melikedogan09 benim doktorum da en fazla 2 saat oturabileceğimi, 2 saatte bir mola verip yürümem gerektiğini söylemişti. Risk almayın bence
Svvl34 Melikedogan09 çok sık mola verip yürüyüş yapmanız lazım. Onun dışında uzun yolculuk hele ki son haftalarda önerilmiyor riskli. Yatıp uzanamıyorsunuz çünkü kan akışında sıkıntı olabiliyor. Bence riske atmayın Allah korusun🙏🏻
Melikedogan09 Kizilkafaa hastaneyi arayıp sordum doktoru arayıp geri dönüş yapacaklar ama bende öyle düşünüyorum molalarda yürürüm yani , riskli bir gebelik de değil , bakalım teşekkür ederim 🙏
siriniko2511 Haftamda 2 saatlik yola gidip geldim bir daha zorunda olmadığım sürece asla yapmam. Çok zorlandım gerçekten hatta çalışıyorum erkenden izne ayrıldım. Tavsiye etmiyorum o kadar uzun süreli yolculuğu
silahatun Ben bazen kartaldan Büyükçekmece ye gidiyorum genelde oturuyorum ana eziyet oluyor, vücudunuzu siz daha iyi bilirsiniz, yazın tatil vs yaptım memlekete gittim rahattım ama artık değilim, sancı oluyor