berna_24 Kızlar doğumdan önce ki temizliği ne zaman yaptınız? Perde, halı, cam, dolap düzeni ve sayre.. 😊😊🤗❤️
cansualisa berna_24 dün dip köşe evi bitirdim yine cam tül yaparım 1+1 evim Allahtan mutfağım bir oda gibi büyük o beni zorluyor 23 haftalıgız 32 bir elden geçiririmmm yine bitti gitti:)
1234momsss berna_24 suan 31 haftadayım 2 ay önce dip köşe yaptık birde 35 haftada yapmayı düşünüyorum cok ağır bı temizlik işim yok cunku perdeler yıkanacak mutfak dolapları ve koltuklar silinecek ☺️
Aloneanqel berna_24 dün 35+3 de annemle yaptık ama camlar pencereler kaldı ne yazık ki yağmur yağıyordu. Onu ve perdeleri sonra yapacağız
snmhsnn berna_24 kendin yapmayı planlıyorsan bence 34-35e bırakma derim bugün sadece mutfak camı sildim diğer camlar kalsın dedim düşün bel ağrısından 😀 36-37 haftalarda birini tutacağım artık
Liliumom berna_24 34+6 dayım. 35. Haftamda yani bu hafta içi yapacağız temizliği. Normalde biraz daha beklemek istiyordum ama erken doğum riskim olunca yapayım dedim. Halıları gönderdim hatta.
Emily37 berna_24 şuan 31+4 günlük hamileyim 10 gün sonra komple temizlik yaptırıcam.koltuklar,yataklar,perdeler herşey yıkanıcak.doğumdan birkaç gün önce gene bi temizlik yaparım büyük ihtimal