Ben de serklajli hastayım. 12+3 te tedbir amaçlı gerek duyuldu ve atıldı. İlkim kayıp o nedenle buna atıldı. Bunu farketmememiz mümkün değil arkadaşlar. Aşırı bel ağrısı, belden böbrekleri vuran sanci , altta baskı, yürüyememekte güçlük çekiyorsunuz ağrıdan savcıdan. Elbette belirtileri olur . Bu durumu hissedersiniz ağrılara demek istiyorum. Hemen dr u aradim acil hazırlıklı gel yatisini yapıp dikis atilacak dedi. Belden aşağısı uyusturuldu ve 15 dk içerisinde odama alındım. Acayip korkum vardi evden çıkmadan bile karnıma ağrılar girmişti. Olur ya sinava gireceksiniz sizde o heyecan, karin ağrısı olur tıpkı onun gibi oldu. Bir de bebeğime bir sey olur mu korkusu oluyor ilkim kayıp diye olacakları birbir düşünüyordum o kadar stres üzüntü kaygi..Şükür ki o kadar endiselenecek bir sey yokmus . Benim doktorum hiç alttan muayene etmedi. Ultrasondan hep ölçtü ve o şekilde karar verdi. 29 haftalik olduk Şükür hala alttan hiç muayene etmedi. (Merak edenler için bunu anlattim). Dpktorunuza güvenin ve kendinizi ona bırakın dualariniz da hep dilinizde olsun . Rabbim nefesimizden de yakin bizlere 😇