Beyzaincekaya uzcn var bence bende iki gün gecikince yapmıştım aynı bu şekilde silik çizgi çıktı hadi hayırlı olsun🥰
Ozgebesiktepe Ewet canim gordummm adetin qecktimi benimkine 8 qun war ama benimkiide bolehttps://mutluresim.com/images/2022/09/24/lZwJL.jpg
uzcn Ya cok heyecanlandim dün aksam bi test yapayim dedim oyle birden aklima geldi. Daha sonra ovulasyon testini de deneyeyim dedim o baya koyuydu . Bunda ince bi cizgi gorunce bi saşirdim😁 adetim 1 ekim gibi olucak bekliyorum
Beyzaincekaya uzcn bence normal bende gecikme olduğu halde silik çıkmıştı iki üç gün sonra tekrardan yap bence ☺️
dilaracs uzcn bencede hamilelik var gibi hayırlı olsun 🌸 çatlama tarihinizi söyleyebilir misiniz? Yada son regl olduğunuz tarih nedir?
uzcn dilaracs en son adet oldugum tarih 1 eylul kuzum. Ovulasyon testini hic denememiştim dün aksam bi bakayim deneyim dedim catlamayi bilmiyorum. Dun aksam yaptigim ovulasyon testi de baya koyuydu 2 cizgi de
uzcn Duyguch01 yarin saglik ocagindan verebilirim aslinda erken mi diye dusundum ama teste boyle gorunuyorsa kanda hayli hayli cikar