ftmakblci Merhabalar. 22+2 haftalık hamileyim. Detaylı ultrasona girip bu haftalarda olup ense kalınlığı ve burun kemiği kaç çıktı sizlerin. Yazarsanız sevinirim.
ftmakblci ftmakblci ve böbreğinin birisi 6 mm çıktı. Diğeri 4.5 bu durumda olanlar var mı ? Dr ne dedi
Aylin355 ayla__ zamanınız gelmiş bebeğin tüm organlarına herşeyine detaylı bakılıyor doktorunuzdan randevu alıp hemen gitmenizi tavsiye edeirm
ayla__ Aylin355 nasıl bakılıyor peki düşünüyorum acaba bana yapıldı mı diye de yani en son gittiğimde ultrason ile bebeği gördük herşey yolunda dedi kalbini gösterdi vs bir sıkıntı yok dedi . Bumu acaba detaylı ultrason
Bebekdelisi ayla__ mıde bagırsak kalp beyın el parmak bacak a dan z ye akım direnç be varsa hepsıne bakılıyor
Aylin355 ayla__ Detaylı damarlarına kadar bakılan bi işlem biraz uzun sürüyor normal ultrasondan farklı olarak tüm ölçümleri en ince ayrıntısına kadar yapılıyor, normalden farklı olduğu için yapılsa bilginiz olurdu muhtemelen doktorunuza danışın isterseniz
ayla__ Bebekdelisi ama şöyle 5 gün önce gittim 30 dk boyunca baya baktı doktor acaba bumu detaylı ultrason kalbini gösterdi bize mavi kırmızı ultrason da vs yani bakılmış mi sizce
Bebekdelisi ayla__ yok o degıl canım benım dr makınesı mesela renklı her seferınde gösteriyor ama detaylı ultrason mutlaka perinatoloji cekecek diyor bu cok ayrı bı ıslem oldugu ıcın rapor bıle yazılıyor
Sedoa_ ayla__ bazı doktorlar kendileri bakıyor. Detaylıda da kalp kan akışına bakıyor kırmızı mavi dediğiniz ama ek olarak tüm organlara tek tek bakılıyor
Bebekdelisi ayla__ benım özel dr herseyı renklı 600 muayne ücreti hep bakar ama detaylı her zaman 3.gebelık bneım perinatoloji yonlendırır rapor ister canım detaylı da 500 den baslıyor fiyatları
ayla__ Sedoa_ yarın arayıp soracam bakalım özele gidiyorum bana detaylı ultrason demedi ama eskilere göre çok uzun süre baktı inceledi bende şaşırdım hatta çocuk sırtını dönmüştü onu bize göstermeye çalışıyor sandım . Sonra suyuna baktı sağlıklı dedi kalbini gösterdi vs vs hani diyorum ki bakmişta olabilir ama benim ilk gebeliğim diye ben bilmiyorumdur ne bileyim yarın Arıcamm
Esraerdemserin ayla__ özelde yaptirdiysaniz muayene parasının kaç katı fazlası para isteniyor detaylı ultrasonda istemedilerse yapmamislardie. Ben 250ye muayene oluyorum detaylı için randevu aldım 900 lira mesela